Martin Sitalsing: 'De kracht van de Nederlandse politie is dat we vanuit verbinding werken'

Martin Sitalsing: 'De kracht van de Nederlandse politie is dat we vanuit verbinding werken'

Martin Sitalsing bij Op1. Bron: Twitter.

Het was bizar om te zien gisteravond bij Op1. Martin Sitalsing, hoofdcommissaris van de regionale politici afdeling Midden-Nederland, vertelde doodleuk dat ouders er volgens hem hartstikke veel aan doen om Marokkaanse straatterroristen in de hand te houden. Oh, en wat de Nederlandse politie betreft: de grote kracht van onze dienders is dat ze vanuit "verbinding" werken.

Lachwekkend.

Als je eens goed wilt lachen moet je deze video even bekijken van Martin Sitalsing bij Op1 gisteravond. Het is werkelijk lachwekkend wat hij uitkraamde:

Eerst bekritiseert hij Rutte omdat die zei dat ouders te afwezig zijn. Zij moeten op hun kinderen letten en ervoor zorgen dat ze niet rellen. Nou, zei Sitalsing, dat is veel te hard gesteld. Er zijn namelijk ouders die hun best wel degelijk doen.

Joh.

Het probleem is de ouders die niets doen, jongen.

Hoe dan ook, vervolgens legt hij uit hoe de politie iets aan dit geweld probeert te doen -- en aan wangedrag van jonge / minderjarige Marokkanen in het algemeen: met behulp van wijkagenten. Die "kennen" de jongens én hun ouders. Zij leggen contacten, praten met elkaar... Jawel. Zij zijn volgens meneertje koekepertje zelfs "de kracht" van de politie.

Maar wacht eens even:

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer