Hypocriete Henkie nett0 over zielige Rusland-aanval op Baudet: 'Heb naar eer en geweten vragen beantwoord!'

Hypocriete Henkie nett0 over zielige Rusland-aanval op Baudet: 'Heb naar eer en geweten vragen beantwoord!'

Henk Otten © De Dagelijkse Standaard

Ach kijk wat leuk. Henk Otten aka Henkie nett0 heeft (indirect) gereageerd op ons artikel van gisteravond waarin wij berichtten dat hij samen heeft gewerkt met Zembla in een poging om Thierry Baudet weg te zetten als pion van het Kremlin. Volgens Henkieboy werd hij benaderd door een journalist van het NPO-programma en heeft hij slechts eerlijk antwoord gegeven op vragen. Wat. Een. Onzin.

"Journalist benaderde mij met vragen over Russische invloed bij FVD," aldus Henkie. Je zou denken: daar kan je dan heel snel op antwoord geven. "Nee, enorme onzin. Flikker op met je samenzweringstheorieën."

Maar nee. "Overduidelijk toenemende pro-Russische houding van Thierry Baudet leidde bij mij tot voortschrijdend inzicht," aldus meneer nett0. "Daarom heb ik naar eer en geweten de vragen beantwoord."

Leuk geprobeerd hoor, van Henk, maar hier trapt dus werkelijk niemand in. Zembla heeft privé-berichten van WhatsApp in handen, berichten die Henk heeft gedeeld met het programma. Hij heeft niet slechts vragen beantwoord; hij heeft deze idiote hetze bewust aangewakkerd.

Daarnaast is het "voortschrijdend inzicht" van Henkie nett0 volstrekt onzinnig. De berichten waren bijna allemaal en overduidelijk ironisch bedoeld. Meneer nett0 twijfelde daar toen geen moment aan -- en maakte er zélf grappen over met FVD'ers. Iedereen vond het vermakelijk. Mensen die met Baudet hebben gewerkt in die tijd hebben mij bevestigd dat hij met hen er óók veelvuldig grappen over maakte, juist omdat de beschuldigingen van de mainstream media zo belachelijk waren.

Hypocriete Henkie nett0 over zielige Rusland-aanval op Baudet: 'Heb naar eer en geweten vragen beantwoord!'

Henk weet dat allemaal ook. Maar toch heeft hij a) deze berichtjes uit hun context gehaald en gedeeld met Zembla, en b) liegt hij nu dat hij op magische wijze opeens gelooft dat Baudet stiekem toch een trekpop is van Vladimir Poetin.

Schaamteloos. Wat een ongelooflijke ranzige man... en nog een leugenaar én dief ook. Want ja, laten we niet vergeten dat hij gedwongen is om 50.000 euro terug te betalen aan Forum voor Democratie.

Omdat de gezondheid van ónze lezers ons wél kan bommen hebben wij gepartnerd met Stil.nl om u in staat te stellen om — ondanks de zogenaamde schaarste waar minister Hugo de Jonge het gisteren over had — tóch beschermende mondkapjes aan te kunnen schaffen. Overal adviseren overheden burgers om mondkapjes te dragen. In België, Amerika en Duitsland, bijvoorbeeld. In veel andere landen is het dragen ervan zelfs verplicht (Oostenrijk, Turkije). Volgens De Jonge is er een “schaarste,” maar die is er alleen als je je afhankelijk opstelt van onze luie regering. Als je op onze eigen ondernemers vertrouwt zijn er juist wél genoeg mogelijkheden. Via Stil.nl kun je voor 29,95 euro 20 beschermende mondkapjes kopen. Voor 39,95 euro heb je zelfs 10 KN95-mondkapjes. Want ja, ze werken wel degelijk. Ze vertragen de verspreiding van het virus én verminderen mogelijk zelfs de ernst van de besmetting. Daarom zeg ik: doen!

Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties