bosma tk

Hypocriete Lodewijk Asscher klaagt over afschaffen referendum kabinet. Dan pakt PVV'er Martin Bosma hem aan

Geen categoriejun 16 2018, 20:00
Het kabinet had het lef het raadgevend referendum af te schaffen, aldus de leider van de partij die daar volledig achter stond.
Lodewijk Asscher is echt te triest voor woorden. Natuurlijk, elke politicus is in de kern een opportunist, maar meneer de sociaaldemocraat maakt het nu wel héél bont. Bij het PvdA-congres zei hij namelijk dat één van de minpunten van dit kabinet is dat het 't raadgevend referendum heeft afgeschaft.
Alleen is er één klein probleempje. Blijkbaar is Asscher vergeten dat zijn eigen partijleden eerder aandrongen op afschaffing van het referendum (nadat de kiezer de euvele moed had om 'tegen' te stemmen bij het Oekraïnereferendum).
https://twitter.com/JaapJansen/status/1008000801351045122
Logischerwijze zijn oppositiepolitici die het referendum wél verdedigden not amused. PVV-Tweede Kamerlid Martin Bosma haalt bijvoorbeeld hard uit naar meneertje koekepeertje Asscher:
https://twitter.com/Martinbosma_pvv/status/1008004652514840581
"Huichelaars. Leugenaars." Dat zijn harde woorden, maar natuurlijk niet minder dan terecht. Asscher en zijn partijgenoten zijn zonder meer ongelooflijk hypocriet bezig. Nu doet hij net alsof ze voor het referendum waren... maar eerder lieten PvdA-leden juist weten dat ze het wilden afschaffen. En de partijtop vond dat prima. Want, laten we wel wezen, ook zij waren niet te spreken over de uitslag van het Oekraïnereferendum. Die arrogante burger dacht het zomaar beter te weten! Maar dát kan niet!
Blijkbaar weerhoudt dat Asscher er niet van om vervolgens toch net te doen alsof hij en zijn partijvrienden steevast vóór het referendum waren. Triest. Maar ach. Tja. Had iemand werkelijk iets anders verwacht van de PvdA?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten