Hypocriete Sylvana Simons onderbreekt vakantie om te beweren dat kritiek haar niets boeit

Geen categoriemei 22 2016, 20:00
Sylvana klaagde laatst nog over de "bagger" die ze over zich heen kreeg, maar nu beweert ze dat alle kritiek haar niet deert.
Eerder deze week kondigde Sylvana Simons aan dat ze zich heeft aangesloten bij Denk, de pro-Erdogan partij van de Nederturkse Kamerleden Kuzu en Öztürk. Alsof dat niet gênant genoeg was, zette de presentatrice zichzelf ook nog eens finaal voor schut bij De Wereld Draait Door, waar ze niet alleen de arrestatie van Ebru Umar goedkeurde maar zelfs weigerde om de Armeense genocide te erkennen. De massamoord op anderhalf miljoen Armeense mannen, vrouwen en kinderen is voor Sylvana beduidend minder interessant dan Zwarte Piet, waar ze een onophoudelijke kruistocht tegen voert.
Na zo'n media-optreden is het natuurlijk geen verrassing dat er veel boze reacties komen. Sommige van die reacties waren niet netjes of zelfs racistisch van aard – waarna Sylvana haar toevlucht nam tot Facebook voor een uitgebreide klaagzang over de "bagger" die ze over zich heen kreeg. Uiteraard wordt ze in haar slachtofferrol gesteund door de linkse website Joop, die beweert dat er een "haatcampagne" gaande is tegen de kersverse Denk-politica.
Dit weekend was Sylvana op vakantie in Londen. Even weg uit het nare, racistische Nederland. Werd de kritiek haar soms te veel? De reis was een zware beproeving, mochten we lezen op Sylvana's Facebookpagina:
[caption id="attachment_138644" align="aligncenter" width="507"]bron: screenshot Facebook bron: screenshot Facebook[/caption]
Och jee. Een heel weekend, met alleen handbagage! Wat een uitdaging! Gelukkig beloonde Sylvana zichzelf voor haar inspanning met een uitgebreide schranspartij als ontbijt:
https://www.instagram.com/p/BFqWHCeGI-T/?taken-by=sylvanasimons
"When in Rome... Or London..." schrijft Sylvana onder een foto van een uitgebreid Brits ontbijt. Een verwijzing naar het gezegde When in Rome, do as the Romans do. Een zeer vreemde uitspraak voor iemand die zich heeft aangesloten bij een partij die er juist alles aan doet om te zorgen dat nieuwkomers zich niet aanpassen aan onze normen en waarden. Zou Sylvana Simons de ironie er zelf ook van inzien? Waarschijnlijk niet, want deze vrouw heeft werkelijk geen greintje zelfreflectie. Dat bleek ook uit de volgende post, die ze even geleden plaatste:
[caption id="attachment_138645" align="aligncenter" width="508"]bron: screenshot Facebook bron: screenshot Facebook[/caption]
Sylvana deelt een filmpje van een zangeres met de opmerking dat dit het enige is op het internet dat haar de afgelopen dagen aan het huilen heeft gemaakt. Werkelijk? Sinds ze haar lidmaatschap van Denk aankondigde, heeft Sylvana non-stop geklaagd over alle nare reacties die ze kreeg. Het was "bagger", ze was slachtoffer van "racisme", en er werd een "haatcampagne" tegen haar gevoerd. En nu doet Sylvana opeens stoer, en beweert ze dat alle kritiek haar niets doet! En ze onderbreekt speciaal haar vakantie in Londen om die boodschap met ons te delen...
Sylvana, het is het één of het ander. Óf je bent geschokt door de kritiek die je krijgt en kruipt in een slachtofferrol, óf je doet stoer en zegt dat het je niets boeit. Kies één van de twee opties, maar niet allebei – dan maak je jezelf namelijk nog ongeloofwaardiger dan je al bent.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten