Hypocriete TPO-hoofdredacteur Bert Brussen klaagt steen en been dat DDS terugslaat na Hitlervergelijking

Hypocriete TPO-hoofdredacteur Bert Brussen klaagt steen en been dat DDS terugslaat na Hitlervergelijking

Dat Bert Brussen serieuze psychologische problemen heeft wisten we al. Dat hij helemaal aan het doordraaien is is daarentegen wél nieuws.

Zoals wij gisteren berichtten publiceerde het politiekcorrecte TPO gisteren een lulverhaal van hoogleraar Meindert Fennema. In dat stuk vergelijkt Fennema Geert Wilders met Adolf Hitler (altijd leuk) en DDS met Mein Kampf, het kwalijke boek waarin Hitler zijn nazi-ideologie feitelijk uiteenzette.

Zoiets is natuurlijk ongehoord en volstrekt onacceptabel. Het is pure laster. Daarom sloeg onze eigen Tim Engelbart gisteren hard terug. En terecht. Dit soort minderwaardige lieden hoeft niet op een respectvolle behandeling te rekenen, die geven ze ons immers ook niet.

Tot mijn grote verbazing vond de hoofdpsychopaat van TPO, ik heb het natuurlijk over Bert Brussen, het wel helemaal prima dat Fennema zijn lasterlijke stuk schreef, maar hij had er wél een probleem mee dat DDS daarop reageerde. "KLABAM," schrijft de losgeslagen gek, "DDS vergelijkt TPO-hoofdredacteur met Führer!!1!" Vervolgens huilt hij enkele honderden woorden lang over ons stuk. Want dat is het enige waar Brussen goed in is: zeuren en klagen, van zich afslaan, en zichzelf neerzetten als het slachtoffer. Je zou bijna denken dat meneer op de kieslijst staat van Artikel 1, maar dat is toch niet het geval.

In zijn stuk -- dat overkomt alsof het geschreven is door een labiele gek die zijn woede niet kan bedwingen, wat het natuurlijk ook is -- zet Brussen DDS vervolgens weg als een haatsite én als een nepnieuwssite. Hij vindt het name vre-se-lijk dat wij zijn grote heldin, het beroepsslachtoffer Sylvana Simons met enkele regelmaat bekritiseren. En dat mag niet. Brussen vindt Simons namelijk heel lief. Wee je gebeente als je kritiek durft te uiten op haar of op andere (aspirant-) politici waar hij een warm hart voor heeft.

Ook klaagt hij dus dat DDS hém met Hitler vergelijkt. Dit natuurlijk om ervoor te zorgen dat hij weer eens wat aandacht in de media krijgt wat hij bijzonder goed kan gebruiken omdat hij er al vanaf dag één een enorme puinhoop van maakt bij TPO terwijl hij toch een enorme bak geld heeft gekregen van mensen die om voor mij onverklaarbare redenen denken dat hij er mogelijk toch nog iets moois van kan maken.

Helaas voor Brussen zijn lezers heel goed in staat om artikelen te lezen. Zij weten dus dat wij die vergelijking helemaal niet op die manier maakten. Het enige wat Tim deed is uitleggen dat als wij te vergelijken zijn met Hitler omdat we tegenstanders soms hard aanpakken, datzelfde voor Brussen zou moeten gelden omdat hij zo mogelijk nog agressiever is dan wij. We stelden dus slechts Fennema's hypocrisie aan de orde.

Maar ja, jammer genoeg ontbreekt het Brussen aan een aantal belangrijke karaktereigenschappen voor een hoofdredacteur. Zo kan hij niet tegen kritiek, kan hij absoluut niet omgaan met druk, en heeft hij ook nog eens moeite met lezen. Vandaar dus dat hij een idiote reactie online zette waarin hij zijn beklag maar weer eens deed over een website die razendsnel groeit -- wat meneer absoluut niet kan hebben. Hij heeft immers die grote bak met geld gekregen en 'verdient' het daarom om zijn site op en uit te bouwen. Dat vervelende DDS doet het met een veel kleiner budget, maar groeit wel razendsnel. Dat kan meneer niet tolereren.

Helaas Bert, DDS is here to stay, en we hebben lak aan jou, je politiekcorrecte vrienden, je voorliefde voor professionele racismeroepers, je labiele psyche, én je achterbakse stategie om DDS achter de schermen te beschadigen (ja jongen, ik ben me daar al heel lang van bewust). Als je niet aangesproken wilt worden op het wangedrag van je scribenten moet je je taak als hoofdredacteur misschien maar eens serieus nemen door artikelen te checken voor ze online worden gezet. Dat is namelijk wat een échte hoofdredacteur doet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties