Hysterische linkse VPRO-presentator liegt over uitspraken Thierry Baudet, weigert woorden terug te nemen

Geen categoriemrt 24 2017, 21:00
De haatcampagne tegen Thierry Baudet neemt groteske vormen aan: linkse roeptoeters leggen de FvD-voorman uitspraken in de mond die hij nooit heeft gedaan.
Sinds Thierry Baudet samen met Theo Hiddema twee Kamerzetels wist binnen te slepen voor Forum voor Democratie, is links Nederland volledig over haar toeren. Baudet wordt uitgemaakt door alles wat slecht is: nazi, fascist, racist, seksist, verkrachter... Werkelijk niets is meer heilig, zolang de FvD-voorman door het slijk kan worden gehaald. Niet alleen GroenLinks-aanhangsters en marginale blogjes maken zich druk over Thierry Baudet, ook VPRO-presentator Michael Schaap mengde zich vandaag in de hetze.
Schaap, die voor de VPRO het programma "de Hokjesman" maakte, doet dat op de meest smerige manier. Hij legt Baudet namelijk dingen in de mond die hij nooit heeft gezegd:
https://twitter.com/macdocman/status/845195914633392130
Volgens Michael Schaap zou Thierry Baudet over columniste Asha ten Broeke hebben gezegd dat hij "zijn hond er nog niet op zou zetten". Een grove uitspraak voor een Kamerlid, ware het niet dat Baudet dit helemaal nooit heeft gezegd. Iemand op Twitter heeft inderdaad deze belediging richting Ten Broeke geuit, maar daar heeft Thierry Baudet helemaal niets mee te maken.
Geconfronteerd met het feit dat hij glashard aan het liegen was, blijft Michael Schaap volharden in zijn irrationele haat:
https://twitter.com/macdocman/status/845204232538112000
Wat een belachelijke reactie. Je kunt politieke meningsverschillen hebben, maar het is wat anders om keihard te liegen. En als je je dan vergist, wees dan zo eerlijk om het gewoon toe te geven en je woorden terug te nemen. Het is te kinderachtig voor woorden om vol te houden terwijl je duidelijk fout zit.
De tweets van VPRO-man Michael Schaap staan natuurlijk niet op zichzelf, maar maken deel uit van een bizarre hetze tegen Forum voor Democratie. Gelukkig laat Thierry Baudet zich niet van de wijs brengen door de hysterische haatcampagne, maar gaat hij gemotiveerd aan de slag met zijn werk in de Tweede Kamer. Jammer, linkse haters, jullie zullen Baudet er niet onder krijgen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten