Knipsel 14

Idioot BLM-Nederland komt met debiele eisen: 'Stop het legaliseren van politiegeweld'

Geen categoriejun 16 2020, 19:00
https://twitter.com/BlmNederland/status/1272835808224063489
Politiegeweld niet legaliseren gaat lastig vanwege het geweldsmonopolie dat bij de overheid ligt. Al zou je dat technisch gezien ook aan het leger kunnen delegeren, maar dan is een taser wel het minste van je zorgen. Afijn, de eisen:
Dat gebeurt al,
Oké, want agenten roepen om meer wapens voor de lol? Hoe denken ze dat dit bij de politie gaat? ? BLM-Nederland lijkt met knip-en-plak-werk de standpunten van de Amerikaanse tak te hebben overgenomen. Of hebben ze al die in elkaar geslagen boa's niet meegekregen? Laat staan die verwarde terroristische moslims die om de haverklap lui neersteken en nergens naar luisteren...
Risicoprofielen bij de Nederlandse politie zijn niet hetzelfde als die van andere overheidsinstanties zoals de Belastingdienst. Risicoprofielen worden opgesteld naarmate er meer ervaringen komen bij bepaalde groepen met een bepaald soort gedrag.
Als Marokkanen vaker misdaden plegen, is het logisch dat er meer naar Marokkanen gekeken gaat worden, daar heb je namelijk een grotere kans mee dat je dan ook daadwerkelijk de criminaliteit aanpakt. Dat is niet in strijd met Artikel 1 van de Grondwet, want het gaat hier helemaal niet om in gelijke gevallen. Of lopen er ook ergens 'Vietnamees-verdelgers' rond in het Haagse politiekorps? Nee hè, die lopen er niet.
Mee eens! Al ook zonder beleidshervormingen al hoor! Laten we niet overdrijven. Kijk toch eens, .
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten