Imam: 'Als joden respectabel waren had Hitler ze niet vermoord'

Imam: 'Als joden respectabel waren had Hitler ze niet vermoord'

Gek, knettergek, fundamentalistische moslims.

De Palestijnse imam en tv-presentator van Hamas Abu Funun vindt dat Hitler het volste recht had om de holocaust uit te voeren. Die nare joden zijn namelijk niet "respectabel." En dus moeten ze dood.

"De Europeanen begrepen dat als de joden in Europa zouden blijven, dat uiteindelijk tot grootschalige corruptie zou leiden, en dus wilden ze van hen afkomen. De joden zijn - inherent - een corrupt volk, die overal corruptie verspreiden. Ze hebben zich misdragen in ieder land waar ze zich gevestigd hebben."

Vervolgens stelt Funun de volgende vraag waarin hij de schaal van de holocaust ook meteen maar even bagatelliseert: "Waarom besloot Hitler een aantal joden te vermoorden? Het precieze aantal is onduidelijk. Waarom deed hij dat? Dat is een belangrijke vraag."

Iedere Europeaan - of gewoon weldenkend mens - weet het antwoord op die vraag: omdat hij een waanzinnige, hatelijke ideologie aanhing, het nazisme. Hij werd verblind door antisemitisme.

Nou, daar is meneer Funun - die dus een prominent lid is van Hamas - het niet mee eens. "Als de joden een respectabel, goed opgevoegd volk waren, en anderen met respect behandelden, zou hij ze die dingen [red.: de holocaust, martelingen, vergassingen, etc.] nooit hebben aangedaan."

"Zelfs in de tijden van de profeet, in de tijden van Mohammed. Waarom verbande hij ze? Omdat ze geweld initieerden." Vervolgens geeft hij enkele voorbeelden van zogenaamde 'corrupte daden' van joden, en concludeert hij: "Zo zien we dat corruptie diep geworteld is in die natie. Dat is waarom Europa van ze afwilde."

Het is werkelijk een ge-wel-di-ge cirkelredenering: Waarom vermoorde Hitler de joden? Omdat ze een corrupt volk zijn. Als dat niet zo was had hij ze namelijk niet vermoord. Boem, klaar, hele horden Palestijnen zijn bereid om zichzelf op te blazen in een Israëlische staad om zoveel mogelijk joden met zich mee te nemen naar het hiernamaals.

Lees verder op pagina 2: een Arabische tv-presentator gaat helemaal los op Tzipi Livni.
Gekker dan dit wordt het niet, maar helaas komen dit soort idioterieën bijzonder vaak voor in de zogenaamde islamitische wereld en, jawel, vooral in de Palestijnse gebieden. Kijk het videoarchief van Memri er maar op na... of kijk onderstaande video waarin een Egyptische televisiepresentator de Israëlische politica Tzipi Livni ervan beschuldigd seks te hebben gehad met verschillende Arabische leiders, dit in een poging om hen te beïnvloeden. Zoiets 'bewijst' in de ogen van dit soort gekken het 'corrupte karakter' van 'de joden.'

Ik citeer: "Livni was één van de hoeren van de Israëlische politiek. Ze zegt dit zelf en geeft zelfs toe in haar memoires dat ze seks heeft gehad met heel veel Palestijnse leiders in een poging om Israëls doelen te verwezenlijken." Blijkbaar is ze dus niet alleen een hoer, maar ook nog eens een heks die mannen tegen hun wil kan laten handelen.

Wat zijn dat eigenlijk voor ruggengraatloze watjes, die Arabieren, dat ze zich zo gemakkelijk laten beïnvloeden door een mooi gezichtje?

De Egyptenaar stelt die vraag natuurlijk niet - sterker nog, die komt niet eens in hem op - en gaat door met het beledigen van de voormalige minister van Buitenlandse Zaken. De man lijkt zijn idiote uitspraken zelf te geloven: "Dit is de eerste keer dat ze openlijk toegeeft dat ze seks heeft gehad met allerlei Palestijnse en Arabische leiders en ministers. Het enige nieuwe aan haar uitspraken is dat ze eraan toevoegde: 'En ook met Egyptenaren.' Dat is de nieuwe bekentenis van Tzipi Livni, de hoer van Israël."

In Europa hopen we allemaal dat de Palestijnen en Israël uiteindelijk een blijvend vredesakkoord met elkaar zullen sluiten dat gesteund wordt door de rest van de Arabische wereld, maar als je dit soort video's kijkt weet je beter: de kans dat er vrede komt is bijzonder klein. De jodenhaat zit te diep bij Arabieren, zowel in als buiten de Palestijnse gebieden.

Ook daarom is het van het grootste belang dat de Egyptische president Al-Sisi uiteindelijk zijn zin krijgt: mainstream islam moet een revolutie ondergaan. Alleen dan kan er werkelijk vrede komen in het Midden-Oosten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer