In de metro biedt iemand aan op te staan voor oudere man. Die moet daar niks van weten en doet dan dit

In de metro biedt iemand aan op te staan voor oudere man. Die moet daar niks van weten en doet dan dit

Leeftijd is maar een getal, en deze man bewijst dat dubbel en dwars.

Voor de Olympische Spelen is Britton Barker nu met zijn opa in Rio de Janeiro. Ondanks dat de twee zelf niet deelnemen aan wedstrijden en slechts enthousiaste sportfans zijn, is het duidelijk dat zeker Brittons opa een glorieuze carrière als de Epke Zonderland van zijn tijd is misgelopen.

CpmTBOzWEAApU7E

Britton en zijn opa waren met het openbaar vervoer aan het reizen, toen iemand zijn opa een seniorenplekje aanbood om te zitten. Uit beleefdheid: want dat doe je met bejaarden.

Dankbaar voor het gebaar? Nee, helemaal niet! Brittons opa was in plaats daarvan behoorlijk beledigd: de man voelt zich immers nog altijd kiplekker en fit, en zou ons laten zien hoe weinig hij dat zitplekje verdiende. Niet alleen kon opa nog altijd als de beste gewoon staan, hij bleek ook een geoefende polstok-atleet en kon daarnaast ook hangen, zwaaien, draaien en buigen als de beste!

Met één geweldige tweet vatte Britton het incident samen:

De man was na afloop zo trots op z'n daad, dat hij z'n eigen vrouw - Brittons oma - belde om haar te zeggen dat hij haar best z'n handtekening wil geven.

Wat een epische legende is deze man!

CpmTBOvWcAQNZIX

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
ouderen atletiek metro Grootouders

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties