In de metro biedt iemand aan op te staan voor oudere man. Die moet daar niks van weten en doet dan dit

Geen categorieaug 13 2016, 13:00
Leeftijd is maar een getal, en deze man bewijst dat dubbel en dwars.
Voor de Olympische Spelen is Britton Barker nu met zijn opa in Rio de Janeiro. Ondanks dat de twee zelf niet deelnemen aan wedstrijden en slechts enthousiaste sportfans zijn, is het duidelijk dat zeker Brittons opa een glorieuze carrière als de Epke Zonderland van zijn tijd is misgelopen.
CpmTBOzWEAApU7E
Britton en zijn opa waren met het openbaar vervoer aan het reizen, toen iemand zijn opa een seniorenplekje aanbood om te zitten. Uit beleefdheid: want dat doe je met bejaarden.
Dankbaar voor het gebaar? Nee, helemaal niet! Brittons opa was in plaats daarvan behoorlijk beledigd: de man voelt zich immers nog altijd kiplekker en fit, en zou ons laten zien hoe weinig hij dat zitplekje verdiende. Niet alleen kon opa nog altijd als de beste gewoon staan, hij bleek ook een geoefende polstok-atleet en kon daarnaast ook hangen, zwaaien, draaien en buigen als de beste!
Met één geweldige tweet vatte Britton het incident samen:
https://twitter.com/b_flex14/status/763803311007039488
De man was na afloop zo trots op z'n daad, dat hij z'n eigen vrouw - Brittons oma - belde om haar te zeggen dat hij haar best z'n handtekening wil geven.
https://twitter.com/b_flex14/status/764170279828332544
Wat een epische legende is deze man!
CpmTBOvWcAQNZIX
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten