Irakese asielzoeker en verkrachter Duitse meisje Susanna blijkt ook 11-jarige te hebben verkracht

Geen categoriejul 03 2018, 19:00
De Irakese asielzoeker Ali Bashar zou vóór hij de Duitse Susanna verkrachtte, vermoordde en begroef, nóg een meisje (11) tot tweemaal toe hebben verkracht. Aldus The Post Online.
De man kreeg het voor elkaar om heel Duitsland in rep en roer te krijgen met zijn verschrikkelijke praktijken. Hij heeft de 14-jarige Susanna uit Mainz namelijk verkracht en vermoord, begroef het lichaam, schepte hierover op en vertrok toen naar Irak. Een 14-jarige jongen wees hem aan als schuldige en zette het hele rechtssysteem in werking om de man op te pakken. Koerden hadden hem al te pakken omdat ze dachten dat het een Syriëganger was en leverden hem uit. En zo begon het Duitse OM haar zaak tegen deze smeerpijp.
Iedereen die 'vluchtelingen welkom' riep was nu wel even stil, op de enkeling die natuurlijk begon te zeiken over dat dit maar een individueel geval is en niet alle asielzoekers zo zijn (jaaahaaaa). Nu blijkt echter dat het nóg erger is geworden, de man heeft namelijk waarschijnlijk een 11-jarig meisje tweemaal verkracht. Hier zou hij hulp bij hebben gekregen, dezelfde 14-jarige Afghaanse jongen die tegen hem getuigde in de zaak tegen Susanna. Dit knaapje is nu dus ook opgepakt.
Hoog tijd dat er betere screening komt van wat er binnenkomt want die eindeloze onzin discussie over al die individuele gevallen waar het telkens mis mee gaat is nu wel een keer ten einde. Terug met dat volk, kom maar aankloppen als je je weet te gedragen en een aanwinst bent voor de maatschappij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten