Voor €20 miljoen beslag gelegd bij oud VVD-voorzitter Henry Keizer

Voor €20 miljoen beslag gelegd bij oud VVD-voorzitter Henry Keizer

Het is wat met die VVD'ers, beetje frauderen, oplichten en de zaak beduvelen voor persoonlijk gewin. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel! Zo ook bij Henry Keizer, aldus The Post Online.

'Henry Keizer, dat is toch die papzak die nog door Zijlstra en Rutte de hand boven het hoofd werd gehouden?' Inderdaad lieve lezers! Nou ja, de man is nog verdacht dus we moeten het proces nog afwachten maar me dunkt, het Openbaar Ministerie legt niet om iedere poep of scheet zo maar beslag op €20 miljoen. Het zou gaan om oplichting en valsheid in geschrifte bij de overname van uitvaartbedrijf De Facultatieve. Het Financieel Dagblad, die de documenten van het OM in handen hebben, melden dat zijn privéwoning en die van medeverdachte Jaap de B. in beslag zijn genomen.

Het lijkt er steeds sterker op dat Henry Keizer een behoorlijke snoeperd is gezien het feit dat er al eerder een keer een naheffing van €12 miljoen euro op de mat viel. Dat overkomt je niet zomaar kan ik u vertellen! Of hij daardoor niet geleerd heeft het wat rustiger aan te doen of dat hij gewoon hardleers is, is nog niet bekend.

Toch geeft het wéér af op de VVD, die er al langer om bekend staan veel van dit soort types met dit soort misdaden in huis te hebben (graaiers en fraudeurs welteverstaan). In 2012 werd er al aangifte tegen de man gedaan en nu lijkt er dus eindelijk schot in de zaak te zitten. Spannende tijden voor Keizer dus!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties