shutterstock 411994594

Ironie! Ziekenhuisbezoekje voor ‘lachgaskoning’ Deniz Üresin

Geen categoriesep 05 2019, 8:00
Zelden was ‘nieuws’ zo ironisch. Deniz Üresin, de zogenaamde ‘lachgaskoning’ heeft namelijk een enkeltje ziekenhuis achter de rug.
Vooral in Amsterdam is deze lachgasverkoper berucht. Hij wil blijkbaar iedereen aan deze ‘nieuwe’ drug helpen en fietst daarvoor met z’n bakfiets de hoofdstad door om deze troep aan te smeren bij feestgangers.
Maandag is hij opgenomen in het ziekenhuis, vanwege een ‘kleine beroerte’. Maar voor wie denkt dat het lachgas daar iets mee te maken heeft zit absoluut mis, volgens Üresin:

“Pas sinds Koningsdag 2019 gebruik ik lachgas, dus net een paar maanden. Door veel te veel en veel te lang lachgas te gebruiken kun je zelfs in een rolstoel belanden. Dat is zeker zo, maar dat is niet iets dat na zo’n korte tijd gebeurt. Zoals je ook niet heel ziek wordt van twee maanden alcohol drinken.”

Ach ja. Lekker bagatelliseren. Nogal wiedes dat deze verkoper niet de schuld geeft aan het lachgas. Iedereen begrijpt wat er dan gebeurt. Het is immers zijn handeltje en daar moet hij toch z’n geld mee verdienen. Volgens Üresin zijn er andere redenen voor deze beroerte:

“Dagen, weken, maanden niet goed slapen, meer stress ook door het voortdurende communiceren met de media, daar komen familie en vrienden nog bij. Dan krijg je vanzelf effe een soort burn-out.”

Daar hebben we het bekende stokpaardje weer. Altijd maar weer die verdomde media. Saillant detail is dat een tipgever aan het Parool meldde dat Üresin 'helemaal out' was gegaan en dat hij uitvalsverschijnselen had. In een reactie hierop liet hij weten dit allemaal ‘overdreven’ te vinden. 'Want kom niet aan mijn handeltje', moet hij gedacht hebben.
Uiteraard alle beterschap, maar stop met het gebruiken en verkopen van lachgas. Of minder in ieder geval wat. Weet zeker dat je daar ook van zal opknappen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten