Is het uit tussen Rafael van der Vaart en Christie, of bewijst deze foto het tegendeel?

Geen categoriedec 30 2015, 20:01
Christie Bokma probeert de geruchten te stoppen met een romantische foto, maar is die wel recent?
Het was een rumoerig jaar voor Rafael van der Vaart. Zijn voetbalprestaties zijn niet meer wat ze geweest zijn, en ook met zijn liefdesleven gaat het niet zo lekker. Na een pijnlijke scheiding van Sylvie Meis en een lange, slepende break-up met Sabia Engizek, leek de voetballer eindelijk de ware te hebben gevonden in Christie Bokma, een alleenstaande moeder van 23 – die bovendien werkzaam is als model.
Volgens Story was de liefde echter van korte duur. Na amper vier maanden zou er een einde zijn gekomen aan de relatie, meldde het blad deze week. Een aantal dagen voor Kerst zou Rafael het hebben uitgemaakt met Christie, die het totaal niet zag aankomen. Dinsdagavond ontkende Christie dat het uit was met haar voetballende vlam door een romantisch kiekje op Facebook te plaatsen:
[caption id="attachment_128013" align="aligncenter" width="467"]Facebook / Christie Bokma Facebook / Christie Bokma[/caption]
Op de foto lijkt alles koek en ei – Christie lacht verleidelijk, en Rafael legt grijnzend zijn hand om haar middel. Die zijn nog steeds stapelverliefd, zou je zeggen. Maar is de foto wel recent? Christie mag hem dan wel dinsdagavond op Facebook hebben gezet, maar dat hoeft niet te betekenen dat de foto ook dinsdag is gemaakt. Bovendien is het op deze foto wel erg zonnig en zijn de tortelduifjes wel erg luchtig gekleed voor eind december – zelfs in Sevilla komt de temperatuur echt niet boven de 20 graden in de winter.
Of de foto nu wel recent is of niet, meer opheldering over de relatie van Christie en Rafael zullen we van henzelf waarschijnlijk niet krijgen. Rafael bevestigde pas half oktober hun relatie, maar wilde er niet meer over kwijt dan dat de twee het leuk hadden samen. Ook Christie zweeg als het graf.
Het is te hopen dat de geruchten niet kloppen, en dat Christie en Rafael straks gewoon samen het nieuwe jaar ingaan. De 23-jarige lijkt immers behoorlijk goed te passen bij Rafael – het is geen meisje dat slechts uit is op geld, ze werkt zelf namelijk al jaren keihard. Hoewel ze al op haar 16e moeder werd, heeft ze helemaal zelf een carrière als model op poten gezet. Christie is dus niet alleen mooi, maar ook ambitieus en verantwoordelijk.
Zo'n topvrouw is Rafael wel gegund na zijn eerdere mislukkingen in de liefde!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten