Yolanthes borsten staan 'op knappen' door borstvoeding Xess Xava

Geen categoriedec 30 2015, 21:00
Het moederschap gaat niet alleen over rozen, maar het is het meer dan waard!
Yolanthe (30) is inmiddels alweer dik twee maanden moeder van Xess Xava – haar eerste kindje. Het jonge echtpaar is dolgelukkig met hun zoon, zoals te zien was in de prachtige kerstfoto's die een trotse Wesley Sneijder op Instagram zette. Maar zo'n baby is natuurlijk niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Zo beschrijft Yolanthe in haar column voor Grazia dat haar borsten regelmatig "op knappen" staan omdat ze Xess Xava borstvoeding geeft, en dat is nog niet alles:

"En ze zijn wel eens uit proportie, omdat de baby meer uit de ene dan de andere borst drinkt."

Volgens de Turkse roddelpers kan Yolanthe er totaal niet tegen dat ze is aangekomen tijdens haar zwangerschap, en volgt de voetbalvrouw extreme diëten om van de overtollige kilo's af te komen. Yolanthe ontkent dat in alle toonaarden: een halfuurtje cardio per dag is genoeg om weer in vorm te komen, want diëten is "echt niet haar ding". Ook ziet ze in dat de lichamelijke veranderingen een klein offer zijn voor het ongelooflijke geluk dat ze ervaart door haar baby:

"Op den duur zal ik heus mijn oude body wel weer terugkrijgen. Maar nu is mijn lichaam nog even uitgeleend aan iets wat veel belangrijker is in het leven: mijn kind."

Yolanthe snapt het. Een superslank uiterlijk is fantastisch, maar het valt in het niet bij het hebben van een kindje. Want kijk nou toch: de liefde straalt er gewoon vanaf!
https://www.instagram.com/p/_wuu0Mh6MY/
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten