ISIS dompelt 25 'spionnen' onder in een vat met zoutzuur totdat hun organen oplossen

ISIS dompelt 25 'spionnen' onder in een vat met zoutzuur totdat hun organen oplossen

Gruwelijke straf: de spionnen werden langzaam opgelost in het bijtende zuur.

Je zou denken dat ISIS zo'n beetje alle walgelijke daden ter wereld al heeft uitgevoerd. Piepjonge meisjes misbruiken als seksslavinnen, christenen onthoofden, families op de brandstapel zetten... Maar helaas heeft de groepering een nieuw dieptepunt van wreedheid bereikt: volgens lokale nieuwsbronnen in Irak heeft ISIS een groep 'spionnen' geëxecuteerd door hen langzaam te laten zakken in een groot vat zoutzuur.

De vermeende spionnen werden gevangen in Mosoel, in Irak. De stad is nog steeds in handen van ISIS, maar de heerschappij van de terreurgroep staat steeds verder onder druk door de Koerdische Peshmergastrijders die grote successen boeken op het slagveld. Helaas heeft dit de consequentie dat ISIS éxtra wrede straffen uitvoert om de bevolking onder de duim te houden en te laten zien dat ze nog steeds de baas zijn.

Volgens ooggetuigen werden de vermeende spionnen aan een groot touw gebonden, waarna ISIS-beulen hen één voor één langzaam lieten zakken in het vat met zoutzuur:

"Ze zakten langzaam in het vat, totdat hun organen oplosten"

Wat een zieke straf... Helaas draait ISIS zijn hand niet om voor de meest wrede straffen. Vorige week kwamen de jihadisten nog in het nieuws omdat ze een heel gezin op de brandstapel hadden gezet, en in ISIS-gevangenissen worden zelfs kinderen doodgemarteld. Bovendien plant ISIS een aanslag op het EK Voetbal. We hebben deze terroristen al veel te lang hun gang laten gaan – het is tijd voor keiharde maatregelen. Bombardeer ze kapot, steun de Koerden en zorg dat ISIS voor eens en voor altijd van deze aardbol verdwijnt!

Lees meer over:
executie ISIS Irak

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer