ISIS martelt kinderen dood in de gevangenis. De reden? Ze "beledigden" Allah

Geen categoriemei 19 2016, 12:04
Ontsnapte ISIS-gevangenen vertellen over de brute wijze waarop zelfs vrouwen en kleine kinderen werden behandeld.
De wreedheid van ISIS gaat elk voorstellingsvermogen te boven. De terreurgroep draait zijn hand niet om voor executies of onthoofdingen en zelfs het levend verbranden van complete gezinnen is geen uitzondering. Het mag dan ook geen verrassing heten dat mensen die de pech hebben om in een ISIS-gevangenis te belanden, te maken krijgen met gruwelijke martelingen.
Ontsnapte gevangenen uit een ISIS-kerker doen op de site Raqqa Being Slaughtered Silently hun aangrijpende verhaal. De groep van zo'n 20 gevangenen had geluk: met een stukje metaal wisten ze een gat te schrapen in de muur van hun cel en konden ze ontsnappen. Maar de dingen die ze hebben meegemaakt, zullen ze nooit meer kwijtraken: de gevangenis in Tabaqa is plaats delict voor de meest gruwelijke martelingen.
Naast mannelijke rivalen van ISIS zitten er in de gevangenis zitten zo'n 40 vrouwen, en zelfs jonge kinderen. De meesten van hen zitten vast op grond van vage beschuldigingen zoals het "bevriend zijn met afvalligen" (oftewel: mensen die het met ISIS oneens zijn) of "beledigingen tegen Allah". Die 'misdaden' leiden tot de vreselijkste straffen: gevangenen worden regelmatig geslagen met zwepen en krijgen elektrische schokken tijdens ondervragingen. Geen wonder dat de meesten van hen al snel allerlei misdaden bekennen... Maar zelfs ná hun bekentenis worden gevangenen nog dagelijks onderworpen aan mishandelingen.
Volgens de ontsnapte gevangenen worden er zelfs kleine kinderen door ISIS gemarteld. Het gaat dan vaak om de zoontjes van tegenstanders van de terreurgroep, die worden beschuldigd van godslastering. Ze worden even hard aangepakt als volwassen mannen en in veel gevallen is dat zo erg, dat de kinderen het er niet levend vanaf brengen.
Wanneer begrijpen we nu eindelijk dat het afgelopen moet zijn met ISIS? Het is de hoogste tijd om deze terroristen keihard aan te pakken. Kleine kinderen martelen, kan het nog wreder? We moeten voor eens en voor altijd afrekenen met deze barbaren. Bombardeer ze kapot en geef ze een enkele reis naar de hel!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten