ISIS-terroristen vervalsen Nederlandse paspoorten

Geen categoriemei 12 2015, 20:00
We mogen van geluk spreken dat ze in ieder geval niet kunnen spellen.
Boven het Irakese luchtruim vliegen met enige regelmaat Nederlandse straaljagers. Maar zover ons land toch nog niet bij de strijd tegen ISIS in Syrië en Irak betrokken was, zijn we er dan nu onbedoeld toch middenin getrokken. ISIS blijkt namelijk niet alleen een organisatie die verkracht en kelen doorsnijdt, maar zich ook inlaat met mensensmokkel. En gebruikt daarbij onder andere Nederlandse reisdocumenten. Zie bijvoorbeeld dit in beslag genomen exemplaar:
CEymF17UgAARqXO.png large
We mogen opgelucht zijn dat ze in ISIS-stan in ieder geval niet kunnen spellen, want in Nederland is er geen plaats die "Enshede" heet. We hebben we een Enschede, maar daar zijn ze heel wel in staat om de naam van hun eigen woonplaats correct op papier te zetten. Maar dit specifieke exemplaar werd wél pas in Syrië gevonden bij de inname van een voormalig hoofdkwartier van de terroristen. Wie weet hoeveel koppensnellers met dit ene document al zichzelf reeds een weg door Europa gebaand hebben?
https://www.youtube.com/watch?v=1mkWW2DX6Mg&feature=youtu.be&t=5m29s
Hoe het ook zij: dit is allemaal geen gunstig teken, en betekent eigenlijk dat we ISIS alleen nog maar méér achter de broek moeten aanzitten. Juist dit soort 'vondsten' doe je namelijk alleen als met voldoende troepen op de grond bent en de manschappen hebt om huiszoekingen van deur-tot-deur uit te voeren in heroverd gebied. Zeker nu deze boeven zich valselijk tooien met hun Nederlandse, "Enshedese" identiteit hebben we - me dunkt - een verplichting om schoon schip te maken in het zogenaamde kalifaat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten