ISIS-tijdschrift Dabiq noemt Geert Wilders een 'kruisvaarder'

Geen categoriemei 22 2015, 8:00
ISIS zit achter Wilders aan.
De dreiging tegen PVV-leider Geert Wilders wordt met de dag meer zichtbaar. In de nieuwe editie van Dabiq, een digitaal tijdschrift van de Islamitische Staat in Irak en Syrië, wordt Wilders in het voorwoord een "kruisvaarder" genoemd "die de profeet bespotte".
Via onze vrienden van GeenStijl: pagina 1 (pdf) en pagina 2 (pdf) van het voorwoord waarin Wilders een kruisvaarder wordt genoemd. Wie de radicale moslims kent, weet wat er in hun ogen moet gebeuren als iemand "de profeet bespot". NU.nl schrijft:
Het voorwoord gaat onder meer over de twee mannen die twee weken geleden in de Texaanse stad Garland een aanslag pleegden tijdens een bijeenkomst rond spotprenten over de profeet Mohammed.
Wilders was bij die bijeenkomst, maar had op het moment dat de mannen schietend naar binnen probeerden te komen, het pand net verlaten.
Wilders is het doelwit van allerlei radicale moslims. Van Al Qaeda tot niet georganiseerde radicale moslims tot ISIS. Zij zullen alles in het werk stellen om de PVV'er voor eeuwig te laten zwijgen. Des te meer reden om ISIS, voor het te laat is, terug naar het stenen tijdperk te bombarderen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten