ISIS-tijdschrift Dabiq noemt Geert Wilders een 'kruisvaarder'

ISIS-tijdschrift Dabiq noemt Geert Wilders een 'kruisvaarder'

ISIS zit achter Wilders aan.

De dreiging tegen PVV-leider Geert Wilders wordt met de dag meer zichtbaar. In de nieuwe editie van Dabiq, een digitaal tijdschrift van de Islamitische Staat in Irak en Syrië, wordt Wilders in het voorwoord een "kruisvaarder" genoemd "die de profeet bespotte".

Via onze vrienden van GeenStijl: pagina 1 (pdf) en pagina 2 (pdf) van het voorwoord waarin Wilders een kruisvaarder wordt genoemd. Wie de radicale moslims kent, weet wat er in hun ogen moet gebeuren als iemand "de profeet bespot". NU.nl schrijft:

Het voorwoord gaat onder meer over de twee mannen die twee weken geleden in de Texaanse stad Garland een aanslag pleegden tijdens een bijeenkomst rond spotprenten over de profeet Mohammed.

Wilders was bij die bijeenkomst, maar had op het moment dat de mannen schietend naar binnen probeerden te komen, het pand net verlaten.

Wilders is het doelwit van allerlei radicale moslims. Van Al Qaeda tot niet georganiseerde radicale moslims tot ISIS. Zij zullen alles in het werk stellen om de PVV'er voor eeuwig te laten zwijgen. Des te meer reden om ISIS, voor het te laat is, terug naar het stenen tijdperk te bombarderen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
PVV Geert Wilders ISIS Dabiq

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties