'Islam-bruggenbouwer' Tariq de Verschrikkelijke krijgt nóg een verkrachtingsaanklacht aan z'n djellaba

Geen categorieapr 14 2018, 13:00
De problemen stapelen zich op voor de keihard van zijn voetstuk gesukkelde voormalige islamprofessor Tariq Ramadan. De man zit in een Franse gevangenis in afwachting van zijn proces voor de verkrachting van verschillende Franse vrouwen. Nu komt daar ook een formele aanklacht uit Zwitserland bij.
Tariq Ramadan gold ooit als dé toonaangevende Europese moslim. Welbespraakt en hoogopgeleid, een beetje verwesterd maar niet té... het schoolvoorbeeld van hoe veel linkse lieden de integratie van moslims in Europa zouden zien voltooien. Zijn duistere kanten werden pas na veel ophef erkend; zo moest Ramadan in 2008 vertrekken als "bruggenbouwer" in Rotterdam, omdat hij een Iraanse regeringstalkshow ging presenteren. En de Universiteit van Oxford heeft de man vorig jaar ontslagen als hoogleraar Islamitische Studies, vanwege meerdere aanklachten van seksueel misbruik.
Die aanklachten leidden vorig jaar tot zijn arrestatie in Frankrijk, die dit jaar meermaals verlengd is. Er zijn inmiddels al drie Franse vrouwen die openlijk hun zegje hebben gedaan over de vieze praktijken van Ramadan. Vandaag meldt zich ook een Zwitserse vrouw. Zij zegt door Ramadan - is dat niet ironisch? Zijn naam verwijst naar de islamitische onthoudingsperiode - in 2008 te zijn meegevoerd naar de hotelkamer van de zogeheten islamgeleerde, en daar urenlang te zijn vastgehouden en verkracht:

"Opnieuw heeft een vrouw aangifte gedaan van seksueel misbruik tegen islamoloog Tariq Ramadan. Hij werkte in 2008 als adviseur voor de gemeente Rotterdam en als gasthoogleraar aan de Erasmus Universiteit.

De nieuwe aangifte tegen Ramadan komt van een vrouw uit Zwitserland. De voormalig adviseur zou haar in 2008 hebben verkracht in zijn hotelkamer en urenlang hebben vastgehouden."

Het lijkt er dus op dat het spel uit is voor de man die de afgelopen tien jaar op verkrachtingstournee door Europa heeft vertrokken. Daarbij overdag de 'schone deugden' van de islam in collegezalen en conferentiehallenverkondigen, maar 's avonds het criminele beest uithangen.
Als Ramadan schuldigt wordt bevonden aan verkrachting, gaat hij voor nog jaren de cel in. Enige aanstelling als hoogleraar of islambruggenbouwer kan hij daarna natuurlijk wel vergeten. En terecht!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten