Islamiserende NOS doet het weer hoor: ‘In Londen zijn hoofddoekjes bij de politie doodnormaal!’

Islamiserende NOS doet het weer hoor: ‘In Londen zijn hoofddoekjes bij de politie doodnormaal!’

De discussie is losgebarsten over hoofddoekjes bij de Amsterdamse politie, en natuurlijk kan het geen verrassing zijn aan welke kant onze fijne staatsomroep staat.

Donderdag werd bekend dat de politie in Amsterdam het wil gaan toestaan hoofddoekjes te dragen tijdens de werkzaamheden van haar agenten. Waarom? Nou gewoon, omdat allochtone (lees: islamitische) Amsterdammers anders geen zin hebben om bij de politie aan de slag te gaan. En dat is natuurlijk een enorme ramp!

Diversiteit is namelijk geen leuke - of minder leuke - bijkomstigheid voor het korps daar: men heeft het tot een echt doel gemaakt. De politie moet divers zijn: niet omdat dat onze straten nou veiliger maakt, maar gewoon om die diversiteit op zich. Omdat het kan. Allemaal ontzettend logisch dus, en in die tactiek past natuurlijk perfect het nieuwe voorstel om religieuze symbolen niet langer te weren bij de ordebewaarders.

Alle religieuze symbolen? Nee, natuurlijk niet!

Diversiteit hoeft immers enkel van één kant te komen: de nieuwkomers. De mensen die hier al waren genieten immers van een onmeetbaar groot privilege, en hebben dus geen enkel recht van spreken. En al helemaal niet het recht een keppel of kruisje te dragen. Ah, wat logisch allemaal weer. Misschien komt dat wel gewoon omdat christenen, joden, hindoes en eigenlijk alle andere gelovigen niet telkens beweren dat ze gediscrimineerd worden. Ik roep maar wat hoor.

Wie in ieder geval wél zit te smullen van dit voorstel is onze fijne staatsomroep, de NOS. Die zijn meteen gaan graven om met landen op de proppen te komen waar je wél een verhullend iets mag dragen als agent. Daarbij kwamen ze tot de schokkende conclusie dat Turkije zowaar niet lastig doet over hoofddoekjes - goh! - en dat Londen ook al ten prooi is gevallen aan de diversiteitsmania, al zouden ze dat woord zelf natuurlijk nooit in de mond nemen bij de linkse redactie daar. "Doodnormaal" noemt men het, wat natuurlijk wel wat zegt over hun standpunt ten opzichte van het Nederlandse debat. Niet dat we daar dit nieuwe artikel voor nodig hadden: het is nou niet alsof dit de eerste keer is dat ze zich aan de kant van de islamiseringsfans scharen.

En dat is simpelweg een enorm probleem. Hoewel steeds meer mensen inzien hoe verschrikkelijk partijdig dat medium is, halen hordes Nederlanders nog steeds hun informatie daarvandaan in de veronderstelling dat ze 'objectief nieuws' lezen en kijken. Voor die mensen komt de waarheid misschien hard aan: objectieve berichtgeving bestaat niet, wat sommige media in linkse hoeken je ook proberen aan te smeren. En al helemaal niet bij de NOS!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties