Islamistische zelfkastijdingsmaand begint weer

Geen categoriejul 10 2013, 16:00
En ik doe lekker niet mee. Muhaha.
Onze roze vrienden hadden weer een dolfijn stuk over het jaarlijkse ritueel van moslims waarbij je jezelf uithongert. Het voelt supernaar, is ongezond, maar je komt wel dichter tot God. De ramadan. Leuk hoor, ofzo:

De Allah Snackbar gaat immers pas weer met de gesubsidieerde Iftar open. Tot die tijd voedingen in de nacht, een godheid die op gezette tijden aandacht vraagt, alles onder spuugt en wekenlang geen seks. Wat dat aan gaat is Allah tijdens de Ramadan net een pasgeboren baby. Ach ja, de beste sprookjes zijn degene waarbij je jezelf overtuigt dat je een beter mens wordt door fysieke offers te brengen voor je ingebeelde opperwezen. Vromers gonna vroom! Hoofdoekinnen en monobrauwen, veel succes weer dit jaar. Wel zorgen dat je op tijd begint -niet te vroeg, niet te laat- en niet stiekem smokkelen he! Alvast sorry voor de BBQ-geurtjes in uw portiek. Groeten uit Arabierië!

Ik ga gewoon lekker van de zomer en het leven genieten, met voldoende lekker eten en drinken. Terwijl zelf-kwellende moslims op een houtje bijten, hopend op een plekje dichterbij God in de imaginaire hemel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten