Islamitische haatimams organiseren 'gala' in Utrecht

Geen categoriefeb 20 2015, 15:00
Dit soort haatpredikers horen niet thuis in ons land.
Hoera! De geplande shariaparty in Rijswijk gaat niet door. De stichting Rohamaa heeft besloten om het bijltje er bij neer te gooien, dit nadat minister van Buitenlandse Zaken Koenders visa verleend aan haatbaarden had ingetrokken.
Feest! Een geweldige overwinning! Machtig mooi!
Mjah. Er is helaas één probleempje. Hoewel haatimams niet aan het woord komen in Rijswijk gaan ze binnenkort namelijk wel degelijk los in een andere Nederlandse stad. De Telegraaf legt uit:
Er staat een nieuwe lichting radicale haatpredikers klaar om moslims in ons land hún waarheid op te leggen. Naast Rijswijk is zondag 1 maart Utrecht aan de beurt. Onder het mom van een ’benefietgala’ spreekt een aantal zeer omstreden islampredikers in een partycentrum.
Vier zogenaamde gastsprekers mogen op komen draven bij het 'gala.' En raad eens om wat voor types het gaat? Juist: radicalen als sjeik Assim Al-Hakeem uit Saudi-Arabië en de Nederlandse bekeerling Abdul-Jabbar van de Ven.
CDA-fractievoorzitter Sander van Waveren reageert geschokt op het nieuws: "Het is een club van enge mensen die we hier niet in de stad willen hebben. Ik wil weten of er contact is geweest tussen de gemeente, het ministerie en de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid."
Je zou denken: logische zorgen en vragen. De politiek moet daar antwoord op geven.
Jammer genoeg heeft de gemeente Utrecht al gereageerd. Erik Suik legt uit dat ze de boel bekeken hebben en inderdaad besloten hebben om een vergunning af te geven.
"Er is op dit moment geen reden om actie tegen deze bijeenkomsten te ondernemen. Zodra er aanleiding is zullen maatregelen worden genomen. Net als bij alle andere bijeenkomsten wordt van te voren goed gekeken en gevolgd wie de organisatie is, wat het doel is en hoe het verloopt.”
De sjeik in kwestie staat erom bekend dat hij met name op Twitter, maar ook in zijn preken, fel uithaalt naar de westerse beschaving en dan met name naar onze vrouwen.
Westerse vrouwen zouden seksueel "losbandig" zijn en zich stelselmatig misdragen - in ieder geval volgens de wetgeving van de barbaarse, achterlijke, beestachtige sharia waar meneer Assim Al-Hakeem zich voor hardmaakt.
De organisatie zelf is ook alles behalve onschuldig. Een verslaggever van de NRC die onderzoek deed naar World Wide Relief werd zo zeer bedreigd dat hij uiteindelijk gedwongen was om aangifte te doen... en de organisatie heeft nauwe banden met prediker Tarik Ibn Ali, één van de haatbaarden die zou spreken bij de conferentie in Rijswijk.
Met andere woorden, er is één congres van, voor en door barbaarse islamitische haatbaarden afgezegd, maar we krijgen er meteen nog één te verwerken.
De autoriteiten kunnen en mogen dit niet laten gebeuren. Het Westen - Nederland dus ook - verkeert in een oorlog met de Radicale Islam. Dat is geen overdreven prietpraat, maar feitelijk juist. Deze mensen - al die haatimams - zijn de vijand en moeten als zodanig worden behandeld. Dat betekent: geen visum en ze meteen oppakken als ze het land toch proberen binnen te komen.
Daar komt bij dat er onmiddellijk onderzoek moet worden gedaan naar World Wide Relief. Als er banden zijn met radicale moslims - en die zijn er - dient die organisatie illegaal te worden verklaard en haar leiders gearresteerd (en indien mogelijk uitgezet) te worden.
Zeg Koenders, kun je je werk voor de verandering doen en ervoor zorgen dat de sjeik het land niet binnenkomt? Opstelten en Teeven, lezen jullie ook mee, aangezien dit ook onder jullie bevoegdheid valt? Aanpakken die gasten, stuk voor stuk, vastzetten en indien mogelijk het land uitgooien. De tijden waarin we genoegen konden nemen met halfzachte oplossingen voor dit soort problemen liggen ver achter ons. Het is oorlog; gedraag je ernaar.
Screen Shot 2015-02-20 at 14.41.39
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten