Driewerf hoera! Shariaparty Rijswijk gaat niet door

Geen categoriefeb 20 2015, 14:00
Haatbaarden gaan maar lekker in eigen land haatzaaien.
Wat een geweldig nieuws zo vlak voor het weekeinde begint: de shariaparty van de stichting Rohamaa gaat niet door. Rijswijk - en de rest van Nederland - kan weer gerust ademhalen:
Het jihadgala in Rijswijk gaat definitief niet door. De stichting Rohamaa heeft te kennen gegeven dat ‘het liefdadigheidsdoel van hun bijeenkomst, door de uiteenlopende gebeurtenissen en berichtgevingen, volkomen op de achtergrond is geraakt. Politie, justitie en gemeente spreken van een ‘uiterst moedige keuze’.
Pas na alle media-aandacht (van De Telegraaf, GeenStijl en De Dagelijkse Standaard) besloot minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders verleende visa in te trekken van drie haatbaarden die zouden komen op het de islamitische haatconferentie voor en door radicale moslims. En nu gaat het hele feestje niet door. Fantastisch.
En dan nu een kritische noot bij dit verhaal: waarom heeft Koenders nog altijd niet verteld welke haatbaarden hun visa zijn kwijtgeraakt? En waarom stonden de haatbaarden niet allang in een database van mensen die niet welkom zijn in Nederland omdat ze alleen maar naar ons land komen om te haatzaaien en andere (jonge) moslims te overtuigen dat ze zich moeten aansluiten bij ISIS?
Dat zijn twee cruciale vragen die Koenders en dus het kabinet nog moeten beantwoorden. Uiteraard zijn we bij De Dagelijkse Standaard bereid steeds weer een kritische blik te werpen op radicaal-islamitische bijeenkomsten zodat de politiek wel in actie moet komen, maar het lijkt me van levensgroot belang dat de Nederlandse overheid alles doet om Nederland veilig te houden.
Haatbaarden horen niet thuis in Nederland. Koenders heeft heel wat uit te leggen. Deze slappe hap is onverteerbaar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten