Islamitische marine-officier voegt zich bij massaslachters van ISIS

Geen categoriemei 09 2016, 14:00
Een islamitische officier uit de Britse marine heeft zich bij de massaslachters van ISIS gevoegd. Maar let op: dit heeft natuurlijk ab-so-luut niets te maken met zijn religieuze denkbeelden. Echt niet!
Een marine-officier die getraind is aan één van de meest prestigieuze marine-academies van Groot-Brittannië is zijn eigen land ontvlucht en is naar Syrië gegaan. Daar heeft hij zich gevoegd bij de massamoordenaars van ISIS, die onlangs nog in het nieuws kwamen omdat ze een zevenjarig jongetje geëxecuteerd hebben die vloekte tijdens een voetbalwedstrijdje.
Experts van de Britse marine en het Britse veiligheidsapparaat zeggen dat . Doonu een serieuze bedreiging vormt omdat hij over bijzonder veel kennis beschikt over de marine en diens mogelijke zwaktes. Lord West, de voormalige admiraal van de Britse marine, zegt dan ook terecht dat dit het opeens mogelijk maakt voor ISIS om Britse marineschepen te saboteren. En dat zou niet alleen een vreselijke klap zijn voor de Britse moraal, maar ook voor de kracht van de krijgsmacht in zijn algemeenheid.
Anders dan wat politiekcorrect Nederland ons wil doen geloven heeft Ali's radicalisering helemaal niets te maken met armoede of iets dergelijks. Hij kwam uit een prima gezin en had een mooie carriere. Sterker nog, met zijn kunde had hij veel hoger kunnen opklimmen. Door nog twee examens te halen zou hij kapitein worden van zijn eigen schip. In plaats van zijn land te dienen besloot hij dus om zich aan te sluiten bij ISIS om samen met andere moslimradicalen andersdenkenden af te slachten.
Een 'vriend' van deze psychopaat zegt dat Ali 'geradicaliseerd' werd omdat hij video's had gezien van bombardementen uitgevoerd door het leger van Assad. "Dat maakte hem woedend, alle moslims worden daar boos van. Maar hij besloot om in actie te komen." De vriend voegt toe: "Tegenwoordig heb je niemand nodig om te radicaliseren, het Internet is voldoende."
Natuurlijk klinkt het ongetwijfeld erg plezant dat we Assad de schuld kunnen geven van Alosaimi's radicalisering, maar helaas is het je reinste flauwekul. Het is namelijk totaal niet logisch om zo boos te worden dat je vervolgens besluit om je aan te sluiten bij een organisatie die genocide pleegt op yazidi's en christenen, en die zelfs moslims die zich niet helemaal volgens de regels van de radicale islam gedragen te vermoorden. En ja, dat is wat ISIS doet. Als Alosaimi het zo vreselijk vond dat onschuldige mensen omkomen was hij juist nooit vetrokken en had hij ISIS verafschuwd.
Dit gaat niet over armoede, een gebrek aan mogelijkheden of zelfs over 'woede.' Het gaat om een radicale ideologie, die zowel politiek als religieus van aard is. Alosaimi is geen boze man, hij is een door haat gevulde man die alle andersdenkenden haat en van deze mooie aardbol wil vegen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten