Ismail Ilgun gespot in de Tweede Kamer!

Ismail Ilgun gespot in de Tweede Kamer!

Opeens, zonder context of nadere informatie zag ik een foto van Ismail Ilgun, de ex-treitervlogger (maar nog steeds net zo irritant), verschijnen op Twitter.

[embed[/embed]

Is hij nu politicus-treiterraar? Gaat hij zelf de politiek in? Is hij ingehuurd om zijn expertise rondom treiteren, haatzaaien of hoe je neus als wapen in te zetten? Ik dacht dat ik er nooit achter zou komen, gelukkig duurde het niet lang voor er langzaam steeds meer duidelijk werd. Ineens was daar namelijk premier Rutte in beeld die met hem in gesprek raakte:

[embed[/embed]

En even later ook nog een filmpje waar de context al wat uitdrukkelijker naar voren kwam. Hij is er namelijk op uitnodiging van DENK:

[embed[/embed]

Rutte krijgt de vraag of hij Ilgun nog steeds 'tuig van de richel' vindt. 'Iedereen verdient een tweede kans' zegt de premier, maar voegt er wel aan toe dat het gedrag van Ilgun in zijn treitervlog-jaren voor Rutte nog steeds als 'tuig van de richel' wordt gezien. Daarna ging Ilgun een beetje z'n eigen showtje promoten want veel meer kan hij natuurlijk niet op zo'n moment.

Dat DENK hem heeft uitgenodigd is natuurlijk niet zo heel raar. Als er iemand heer en meester is op het gebied van slachtofferschap en niveau 'ik raak je niet aan' irritant gedrag, dan is hij het wel. Precies in het straatje van hoe de mensen van DENK zich soms gedragen. Kijkt u vooral even naar zijn optreden op de radio een paar dagen geleden, dan snapt u direct wat ik bedoel.

Het hele gebeuren oogt in ieder geval ontzéttend ongemakkelijk voor zowel Ilgun, Rutte, als alle omstanders. Laten we dat vooral zo houden.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer