Jan Roos heeft helemaal genoeg van feminisering: 'Ons hele land is gevuld met zachte eitjes en natte washandjes!'

Jan Roos heeft helemaal genoeg van feminisering: 'Ons hele land is gevuld met zachte eitjes en natte washandjes!'

Vlogger Jan Roos trekt een streep in het zand en is het helemaal eens met SIRE: het is tijd om de feminisering van Nederland een halt toe te roepen.

De nieuwe campagne van SIRE viel heel feministisch Nederland nogal rauw op het dak. Al jaren zijn deze gillende meiden bezig met het pushen van hun denkbeeld dat mannen gemene overheersers zijn, maar nu blijkt dat die tendens zich aan het omdraaien is. Op basisscholen is er voor veel jongens geen plaats meer: ze worden strenger aangepakt dan meisjes, en krijgen nauwelijks nog ruimte om zich 'stoer' en 'druk' voor te doen - zaken die typisch met jongens geassocieerd worden. Daarvoor is steeds minder ruimte.

Iemand die zich daar altijd met hand en tand tegen verzet heeft, is Jan Roos. De vlogger maakt zich al sinds zijn jeugd kwaad over de pacifistische en feministische levenshouding die al veel kapot heeft gemaakt in Nederland. "Ons hele land is gevuld met zachte eitjes, natte washandjes en slappe happen," zo legt Roos uit, "en allemaal omdat de man gecastreerd moest worden." Nou, de man is er nu dus helemaal klaar mee en gaat die tendens keren!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties