Jean-Claude Juncker #Metoo'd er wat af tijdens de EU-top

Geen categoriedec 14 2018, 18:00
Dat alcohol je wat losser maakt is inmiddels wel duidelijk. Jean-Claude Juncker kust en knuffelt er wat af tijdens de EU-top! Het is soms iets té gezellig, kijkt u maar mee!
Wat een gezellige boel in Brussel! Donderdag en vrijdag vond een Europese top plaats. Tussen het besluiten door kreeg zo'n beetje alles wat bewoog een kus en een knuffel van de huis-zuipschuit.
Miljoenen extra naar Oekraïne? Hier! Een flinke smakkerd! 300 Miljard euro extra voor de begroting toch maar van tafel? Klinkt als een goed excuus voor een dikke knuffel! Bij de EU komt iedereen in aanmerking voor wat 'persoonlijke aandacht'. Of het nou gaat om Sebastian Kurz, die er bij staat met een kop van 'vooruit dan maar, het is zó voorbij', of Theresa May die tussen het Brexit-geouwehoer door ook maar even een lebber aan d'r oor krijgt.
Ook Donald Tusk had er eigenlijk aan moeten geloven maar snapt het spelletje en geeft Juncker een amicale vuist op Juncker's hoofd, voor hij straks de volgende is die z'n gezicht weer moet wassen vanwege Juncker's natte lippen.
Man man man, je gaat je haast afvragen of dit elders ook normaal is. Obama en Biden konden het goed met elkaar vinden maar zelfs zij gingen niet zo ver. Trump heeft genoeg pussy gegrabbed in zijn leven dat hij ook wel even zonder kan. In Rusland krijg je volgens mij eerder een stomp op je muil en in China moet je niet verder willen gaan dan een buiging. Wat een belachelijke vertoning met die Juncker.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten