snapshot 25

Johan Derksen is terug! "Akwasi is de klootzak die alles heeft veroorzaakt en krijgt nu prijs voor wangedrag"

Geen categoriesep 19 2020, 15:00
Als je denkt dat Johan Derksen onder druk van John de Mol zijn toon heeft gematigd, dan heb je het mis! De besnorde briljant haalt opnieuw hard uit naar drillrapper Akwasi en noemt hem zelfs een klootzak.
Dat de rel rond eerdere uitspraken van Johan Derksen bijna het einde van Veronica Inside betekende, wil nog niet zeggen dat Derksen geen mening meer heeft over het beruchte FunX-talent.
Derksen snapt dan ook helemaal niets van het feit dat Akwasi een gesubsidieerde staatsaward in ontvangst mocht nemen:

"Híj (Akwasi - red.) is de klootzak die alles heeft veroorzaakt en voor zijn wangedrag krijgt hij nou een mooie prijs."

De bejaarde bromsnor is zeker nog niet uitgeraasd en vervolgt zijn betoog op typisch Derksiaanse wijze:

"Ik heb hem op de Dam gezien, daar heeft hij als een hysterische idioot staan schreeuwen. Schandalig, werkelijk. En dan vind ik het nóg erger dat een hele groep Nederlanders daarbij staat te applaudisseren en te juichen, en dat de burgemeester van Amsterdam het glimlachend staat te zien: ’haha, kijk mijn mensen nou eens’. En dan komt er een officier van justitie, die zegt: ’Meneer is volledig strafbaar, maar ik zit in een comité met jongens van het zwarte pieten-comité. Als hij belooft dat hij het nooit meer doet, is het afgedaan."

Johan Derksen, die zichzelf tegenwoordig zelf Akwasi-expert noemt, laat zich vooralsnog dus nog steeds geen blad voor de mond nemen, ondanks zijn dealtje met mediavader John de Mol. En van de uitspraken van Derksen kun je van alles vinden, maar de beste man is wel authentiek, daar zijn er maar weinig van op televisie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten