Jongetje verovert de hele wereld na zijn geweldige winkelcentrum-dansdebuut

Jongetje verovert de hele wereld na zijn geweldige winkelcentrum-dansdebuut

Een echt natuurtalent is opgestaan!

Een winkelcentrum is vaak niet de meest inspirerende plek van de wereld. Jengelende kinderen, chagrijnige moeders en ongeïnteresseerde winkelbedienden.. we hebben het allemaal wel eens gezien. Maar dit specifieke winkelcentrum was voor in ieder geval één middag een notoire uitzondering:

Er stond een computerscherm opgesteld in het midden van het centrum waarop het nieuwe spel Just Dance 2016 werd vertoond. Alhoewel het alleen een kijkdemonstratie was, weerhield dat één jongetje er toch niet van om helemaal op te gaan in de muziek en de harten van velen te veroveren met deze vrijwel perfecte uitvoering van "I'm an Albatraoz" door AronChupa.

Een voorbijgangster zag het gebeuren, en filmde het gebeuren voor de rest van de wereld. Fantastich, man:

[video width="720" height="1280" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/12/8dmvwVXLhwYcQC8m.mp4"][/video]

Boem! Als deze jongen niet een glansrijke danscarrière in het verschiet heeft liggen, dan weet ik het ook niet meer!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
winkelcentra dansen Jongetje

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties