Jort Kelder zet zich meteen op de kaart in nieuwe radioshow: 'Veel vrouwen willen door mij verkracht worden'

Jort Kelder zet zich meteen op de kaart in nieuwe radioshow: 'Veel vrouwen willen door mij verkracht worden'

Oké... Misschien dat dit dan toch net een beetje te ver gaat, Jort.

Jort Kelder heeft een nieuwe radioshow. Blijkbaar dacht de opportunistische elitist (dat zoiets mogelijk was...) dat hij zijn nieuwe show maar op één manier in de kijker kon spelen: door heel snel iets heel controversieels te roepen.

Nou, dat is gelukt. In de eerste uitzending van zijn show vertelde Kelder namelijk heel trots:

"Ik zou uit eigen ervaring willen zeggen, veel vrouwen dringen bij mij aan om verkracht te worden."

Ach gos. Misschien moest zich ook even van zijn macho-kant laten zien hoor. Alle vrouwen willen hem neuken door hem verkracht worden. Tuurlijk Jort.

Op zich is zo'n uitspraak natuurlijk gewoon heel zielig, maar in dit specifieke geval is het dubbel triest omdat Kelder deze uitspraak deed toen hij een gast het over... de #MeToo controverse hadden. Toen hij in de show wat kritiek kreeg haalde hij iets van bakzeil, maar nog niet eens helemaal:

"Nou ja, niet verkracht in de zin van rapper Boef, maar in de zin van… Ik heb het idee dat vrouwen, de actieve dertigers, seksueel actiever zijn dan mannen."

"Maar verkrachting is tegen hun wil," aldus microbioloog Rosanne Hertzberger geschrokken tegen Kelder. "Nee, ik zet ‘m nu even hard in." Oh. "Maar vertel, dan komen vrouwen naar je toe en die willen dan betast worden?," vraagt Hertzberger hem vervolgens.

"Jazeker," aldus Jort.

Hartstikke leuk voor Kelder dat al die vrouwen met hem naar bed willen, maar om dat verkrachting te noemen -- ook als misplaatste grap -- is natuurlijk volstrekt onzinnig. Het zal als een schok komen voor Kelder, maar er zijn ongetwijfeld heel veel vrouwen die met veel plezier er zelf voor kiezen om met een man naar bed te gaan, maar die er niet aan moeten denken om verkracht te worden. Verkrachting vindt namelijk per definitie plaats als de vrouw het niet wil. Een normaal mens begrijpt dat verschil, maar Kelder blijkbaar niet. Of, nou ja, misschien vindt hij dat zo'n seksueel actieve vrouw het eigenlijk best een beetje verdient enzo.

Is dat het, Jort?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties