Justin Bieber heeft wel lef! Een bokskampioene stelt haar kleine zusje aan hem voor, maar de popster reageert dan zo...

Geen categorieokt 12 2015, 17:00
Er zijn veel mensen die Justin Bieber haten. Maar of het nu zo slim was van de zanger om zich onhebbelijk op te stellen tegenover een professionele vechtmachine?
Justin Bieber doet vaak domme dingen. Hij gebruikt drugs, of hij doet z'n behoefte op de vloer van een restaurant. Een arrestatie heeft hij ook al op z'n naam staan. Maar z'n meest recente onverstandige actie is misschien wel de domste actie van allemaal. Wat 'Biebs' ditmaal gedaan heeft? Nou, berg je maar..
Hij disste namelijk het zusje van een befaamde bokskampioene Ronda Rousey. In haar bijzijn.
Mafklapper.
Maar Ronda liet - wonder boven wonder - Bieber gaan. Ze zorgde wél dat haar kleine zusje van haar levensdagen nooit meer iets zou aanraken waar de naam 'Justin Bieber' op stond, maar het naast z'n schoenen lopende jochie kreeg geen welverdiende vuist in z'n gezicht.
Waarom niet? Omdat ze - in tegenstelling tot Justin Bieber - wél goed opgevoed is. Het enige wat ze wilde was een handtekening en een foto van Bieber voor haar kleine zusje, die helemaal idolaat was van de jongen. Maar ze kreeg een keihard en brutaal nul op rekest. Kijk maar eens naar haar verbluffende interview:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/10/Justin-Bieber-Snubbed-Ronda-Rouseys-Little-Sister-Cosmopolitan.mp4"][/video]
.
Aldus bokskampioene Ronda:
"Ik liep naar hem toe, en ik zei: "Pardon.." En Bieber draaide zich naar me toe en verkondigde 'Ik heb vandaag al een miljard foto's genomen, oké?' En ik zei "Ja, maar..." En hij zegt "Een miljard!" en loopt gewoon weg. En liet m'n zusje gewoon stikken. Toen keek ze naar mij, en ze moest vechten tegen de tranen en zegt: "Ik ben geen Belieber meer." Ja, ik denk dat ik ook niet meer met hem zou willen omgaan. Ik ben geen belieber. Ik was er één, maar nu niet meer."
Voor entertainmentwaarde hadden we het wel prettig gevonden als grote vechtzus Ronda die verwaande Justin ook even een KO had bezorgd. Maar het niet doen was misschien dan wel weer het beste voorbeeld dat je kan stellen aan je kleine zusje.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten