Kansenparels uit Midden-Oosten komen in opstand in Bulgaars vluchtelingenkamp: politie moet fors ingrijpen

Geen categorienov 25 2016, 9:00
De cultuurverrijkers uit met name Afghanistan vinden blijkbaar dat ze niet goed genoeg behandeld worden. En dus gingen ze helemaal los.
Ik zal nooit begrijpen hoe dit soort 'vluchtelingen' denken. Als je naar Europa komt, terwijl je weet dat ze je daar helemaal niet willen hebben, gedraag je je toch juist extra goed? Je wilt dan toch laten zien dat mensen het bij het verkeerde eind hebben; dat jij en je landgenoten juist wel een verrijking zijn voor Europese landen?
Blijkbaar komt die gedachte niet eens op bij veel Midden-Oosterse kansenparels:

De politie heeft meer dan 200 mensen gearresteerd tijdens een opstand in het grootste vluchtelingenkamp van Bulgarije, waar 3000 mensen wonen. Bij de actie werden waterkanonnen ingezet en er werd geschoten met rubberen kogels om de rust te herstellen. Er raakten 14 agenten gewond. Of er ook vluchtelingen gewond zijn geraakt is nog niet bekend.

Dit is echt ongelooflijk. Je wordt zogenaamd in eigen land vervolgd. Daarom vlucht je naar Europa. En wat doe je als je daar eenmaal bent? Juist: dan schop je de grootst mogelijke rotzooi en sla je meer dan een dozijn politieagenten van het gastland letterlijk het ziekenhuis in.
Zijn deze 'vluchtelingen' wel goed bij hun hoofd? Of is dit die fantastisch mooie culturele verrijking waar links het al jaren over heeft?
Misschien dat dit soort relgedrag normaal is in de onderontwikkelde landen waar deze figuren vandaan komen, maar hier is dat niet het geval. Wat mij betreft past er maar één reactie op deze wandaden: allemaal, stuk voor stuk, op transport naar het Midden-Oosten zetten. Weg ermee.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten