Ken jij mensen die bumperkleven? Laat ze dan deze video maar eens zien..

Ken jij mensen die bumperkleven? Laat ze dan deze video maar eens zien..

Als je automobilisten vraagt een top drie te maken van grootste ergernissen, komt er één bezigheid steevast in voor: bumperkleven. Bumperklevers in je omgeving moeten daarom dit filmpje maar eens bekijken..

Iedereen heeft er een hekel aan, maar toch doen velen het: bumperkleven. Het is een vervelend trekje van vele automobilisten die zó graag van A naar B willen komen, dat ze hun medeweggebruikers opjagen en op bijzonder kleine afstand zetten.

Neem bijvoorbeeld de onderstaande man, die denkt met grote stappen snel thuis te zijn. Snel was hij in ieder geval wel, maar na z'n actie kan hij 'thuis' voorlopig wel even vergeten...

Bam! Ja, daar lag deze kerel ineens de berm. Slachtoffer geworden van zijn eigen gevaarlijke rijgedrag. De man in dit filmpje mankeerde uiteindelijk gelukkig niets ernstigs, maar dat laat onverlet dat het wel heel anders had kúnnen aflopen.

Zegt het dus voort. Bumperkleven is levensgevaarlijk rijgedrag, en kan je eenvoudig de kop kosten als je niet goed uitkijkt. De man van het filmpje kan dat inmiddels volmondig voor je beamen. Je bent dus gewaarschuwd...

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties