Ken jij mensen die te vaak 'sorry' zeggen? Laat ze dan dit maar zien...

Ken jij mensen die te vaak 'sorry' zeggen? Laat ze dan dit maar zien...

Het is goed om een beetje nederig te zijn. Maar het is minstens zo goed om ook gewoon trots te zijn op wie je bent.

Ken jij ze, of ben jij er misschien zelf één? Mensen die te vaak hun excuses aanbieden. Het is verschrikkelijk lief bedoeld, maar in driekwart van de gevallen is het gewoon overbodig. Een vriend of vriendin steunen, een arm om een familielid heenslaan. Al die dingen vinden mensen helemaal niet erg om te doen.. maar als je de persoon bent met de onzekere eigenschap, het verdriet, het warrige idee of misschien zelfs wel een serieus probleem dan kan je je wel eens een stuk ballast voelen. Je voelt je alsof je anderen alleen maar tot last bent.

Maar hier is de bottom line: dat is niet zo. Jij, ja ook jij, wordt enorm gewaardeerd door de mensen om je heen. Waarschijnlijk zelfs meer dan je je nu beseft. Bied dus nóóit je verontschuldigingen aan anderen aan, simpelweg omdat je bestaat. Wees trots op jezelf. En zeg dus geen sorry. Maar zeg dankjewel:

arK5WEd_700b

Doe je zelf én anderen dus niet tekort en bied je verontschuldigingen nooit aan voor het feit dat ze je steunen. Een prachtige strip van Yao Xiao!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
cartoon sorry excuses strip

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer