Wow! Pas 3 jaar oud, maar nu al de stem van een nachtegaaltje..

Wow! Pas 3 jaar oud, maar nu al de stem van een nachtegaaltje..

Dat sommig talent gewoonweg is aangeboren toont deze peuter wel voor je aan!

Je hebt sterren, grote sterren en absolute grootheden. En de meeste van die laatste groep hebben keihard moeten werken om te komen waar ze zijn. Maar allemaal leggen ze het af als de Claire Ryann aan de microfoon verschijnt. De meeste peuters zijn druk bezig met ruziemaken over wie er in de poppenhoek mag, of werpen zich krijsend op de vloer van een supermarkt omdat ze geen snoep mogen.

Zoniet Claire. Claire is een absolute topzangeres, en zal dat ook even aantonen met haar versie van het liedje "Part of Your World" uit De kleine zeemeermin. Zo goed heb jee een peuter nog nooit horen zingen, dat garandeer ik je. En alsof dat nog niet adembenemend genoeg is valt ook te zien dat Claire de hoofdrol speelt in haar eigen videoclip. Inclusief zeemeerminnenjurkje!

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/01/Part-of-Your-World-Little-Mermaid-Claire-at-3-Years-Old.mp4"][/video]

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties