Khloe Kardashian en haar zieke man Lamar Odom liggen weer in de clinch

Geen categorienov 01 2015, 14:00
Khloe Kardashian en Lamar Odom zijn aan zijn ziekbed weer herenigd en hebben hun scheiding afgeblazen. Maar het is niet allemaal rozengeur en maneschijn...
Alhoewel Khloe Kardashian en haar man Lamar Odom weer samen zijn na enkele maanden geleden te hebben aangekondigd te willen scheiden, gaat alles nog niet met een leien dakje met hun kersvers herstelde relatie.
Het is momenteel namelijk duidelijk dat de voormalig basketballer ondanks de zware schade die zijn organen hebben opgelopen binnen anderhalve week het ziekenhuis weer zal mogen verlaten. En alhoewel zowel Khloe als Lamar enorm verhoogd zijn over dat nieuws, is één ding nog onduidelijk: de twee zijn er nog niet over uit waar Lamar dan heen gaat.
Als het aan de boomlange sporter ligt, gaat hij na dit hachelijke ziekenhuisavontuur meteen door naar huis. Maar zijn realityster-vrouw heeft een ander plan. Zij wil dat hij eerst afkickt van zijn alcohol- en drugsprobleem in een heuse afkickkliniek.
Lamar ontkent echter dat hij aan die problemen lijdt. Dat hij desalniettemin werd gevonden na een overdosis, was volgens hem de schuld van prostituees:

,,Khloé heeft gezegd dat ze wil dat hij naar een afkickkliniek gaat. Lamar wil dat niet. Hij zegt dat de hoeren in het bordeel schuldig zijn aan zijn overdosis. Hij zegt dat hij helemaal geen drugsprobleem heeft, hij ontkent alles."

Aldus een Kardashian-insider. Een compromis tussen de twee plannen zit er echter niet in; het wordt het één of het ander. De vraag is echter of de prille hernieuwde liefde tussen Khloe en Lamar deze ruzie wel overleeft...
Wij houden in ieder geval ons hart vast!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten