Khloe Kardashian kan haar geluk niet op: Lamar is uit het ziekenhuis

Geen categoriejan 10 2016, 9:00
Kardashian-telg Khloe had een goede week deze week: haar man Lamar werd ontslagen uit het ziekenhuis.
Niet elk ontslag is een pretje, maar ontslagen worden uit het ziekenhuis... ja, dat is wel een feestje waard. Dat geldt zeker voor feestbeest Khloe Kardashian, die deze week zag hoe haar man Lamar Odom na een maandenlang verblijf mocht vertrekken uit het hospitaal:

Lamar Odom mag eindelijk het ziekenhuis in Los Angeles verlaten, waar hij in oktober werd opgenomen om te herstellen van de overdosis die hij nam tijdens zijn verblijf in een bordeel.

Zoals eerder al gemeld werd is de ex van Khloé Kardashian nog niet helemaal de oude. Lamar Odom zal verder herstellen in een privékliniek. Hoewel Lamar grote vooruitgang boekt, zo zou hij weer kunnen lopen zonder looprek, heeft hij nog een lange weg te gaan.

Helemaal de oude is hij dus nog niet. Doktoren verwachten dan ook dat hij nog anderhalf á twee jaar nodig heeft om echt 100% te herstellen.
Lamar belandde in deze situatie nadat hij drie maanden geleden bij een marathonbezoek aan een bordeel bezweek onder drugs- en viagragebruik. Hij werd bewusteloos binnengebracht in een ziekenhuis, waar hij zelfs enige dagen in een coma heeft doorgebracht. Bijna-ex-vrouw Khloe verbrak haar relatie met een jongere basketballer om te kunnen zorgen voor Lamar, en de twee stelden hun scheiding uit.
Toch lijkt de liefde definitief bekoeld. Want ondertussen blijkt Khloe zich echter ook heel goed te kunnen vermaken zonder Lamar. Zo dartelde ze van de week rond in een weinigverhullend badpak, samen met haar zus Kourtney.
KHLOE-KARDASHIAN-381496
Een nieuwe man in haar leven lijkt ze, ondanks haar sexy moves, echter nog niet gevonden te hebben.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten