Kind op Hamas-tv: 'Joden zijn barbaarse apen'

Geen categoriedec 22 2014, 18:00
Zo, we zijn weer helemaal in de kerstsfeer.
Het is bijna Kerst, dus waarom ook niet, moeten ze gedacht hebben bij Al-Aqsa TV, het officiële propagandakanaal van Hamas. In een kinderprogramma dat de tv-zender eerder deze maand uitzond, lieten ze een jongetje een Jodenhatend gedicht opzeggen. Je kunt immers niet vroeg genoeg beginnen met het zaaien van haat tegen Israël en de Joodse inwoners van de staat.
In onderstaande video, die het onderzoeksinstituut MEMRI heeft vertaald en op YouTube heeft gezet, zegt het jongetje onder andere dat Joden barbaarse apen zijn en dat ze "de meest kwaadaardige schepsels" zijn. Dit is wat hij letterlijk zegt: "Oh sons of Zion, oh the most evil of creatures, oh barbaric apes, Jerusalem rejects you and vomits your filth." Het ziet er nogal agressief uit:
Voor wie dit soort beelden niet eerder heeft gezien, moet het schokkend zijn om een jong kind zoiets te zien zeggen in een kinderprogramma, maar het verbaast mij allang niet meer. Dit gebeurt namelijk op grote schaal op de Gazastrook. Ik weet zeker dat het kind geen idee heeft waar hij over praat (hij heeft nog nooit een Jood gezien, omdat er geen Joden wonen op de Gazastrook), maar dat doet er niet toe.
Dit soort 'kinderprogramma's' zijn een belangrijk onderdeel van de propaganda die wordt verspreid om Israël zwart te maken. Het is, zeg maar, 'gewoon' een van de tactieken die de islamitische terreurorganisatie Hamas toepast om de geesten van alle inwoners van Gaza (en het liefst ook op de Westelijke Jordaanoever) rijp te maken voor vernietiging van Israël. Dat is waar Hamas op uit is.
Als we hier een einde aan willen maken, en geloof me, dat is harder nodig dan ooit tevoren, dan moeten we Gaza bevrijden... van Hamas.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten