Kitten mist de puppy naast hem, maar dan blijkt hij naast schattig ook heel inventief te zijn

Kitten mist de puppy naast hem, maar dan blijkt hij naast schattig ook heel inventief te zijn

Een kitten in het nauw haalt rare streken uit, blijkt maar weer.

Van Taiwanezen wordt vaak gezegd dat het een inventief volkje is, maar hun katten kunnen er ook wat van. Het was namelijk in een dierenwinkel in Taiwan dat deze bijzondere hereniging tussen een kitten en een puppy plaatsvond. Het mooie? Het staat allemaal op camera voor je.

De twee konden het uitzonderlijk goed met elkaar vinden, maar waren tot hun grote spijt meestal gescheiden door een glazen wand tussen hun hokken. De hond legt zich daar - letterlijk - bij neer, maar de kleine kat neemt daar geen genoegen mee. En dan begint de grote ontsnapping! Het komt wel vaker voor dat dieren uit hun verblijf ontsnappen om op zoek te gaan naar de vrijheid, maar de kans dat ze vervolgens verder dan de voordeur van de winkel komen is niet groot. Toch probeerde deze waaghals het:

Kitten_3

Al snel blijkt echter dat het dier helemaal niet wil ontsnappen - alles behalve zelfs. Dat maakt deze actie ook zo bijzonder. Het beestje klimt eerst over zijn eigen deur heen, en weet het dan klaar te spelen om op de deur van het hondenhok te klauteren. Dat levert dit geweldige beeld op:

Kitten_4

Inmiddels is de hond ook uit zijn slaap ontwaakt, en merkt hij dat hier iets bijzonders aan de hand is. Hij moedigt de kitten op zijn eigen manier aan, en lijkt hem al af te lebberen alvorens hij helemaal veilig in het hok is. De blijdschap van de viervoeter is echter niet voor niets, want ietsjes later hebben ze het dan voor elkaar: ze zitten samen in één hok!

Kitten_2

Een geweldig lieve actie natuurlijk, maar het is nog maar de vraag of hun verzorgers het ook zo leuk vonden. Ze hebben aan de andere kant wel onderstaand filmpje gedeeld - waarin je de hele ontsnapping kunt zien - dus wie weet mogen ze nu permanent samen een hok bewonen. Zou het echter niet nog veel leuker zijn om deze twee samen mee naar huis mee te nemen? Laat jezelf hier nog even overhalen:

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Videos Puppy Kitten Dierenwinkel

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties