Knettegekke Esther Ouwehand (PvdD): "KRIMP van de luchtvaart is nodig!"

Knettegekke Esther Ouwehand (PvdD): "KRIMP van de luchtvaart is nodig!"

Alles om 'klimaatverandering' op te lossen. Ofzo.

Als je wilt weten hoe gestoord de Partij voor de Dieren is, nou, lees deze tweet maar even van Kamerlid Esther Ouwehand:

Dan ben je dus echt helemaal van het padje. De luchtvaart is van enorm belang voor de economie. Denk maar aan de bijdrage die Schiphol levert aan de Nederlandse economie en de gezondheid ervan. Als de luchtvaart krimpt gaan we daar allemaal last van krijgen.

En met last bedoel ik ook echt lást. Dan heb ik het niet alleen over die stewardessen en piloten die opeens zonder werk komen te zitten.

Dit bewijst maar weer eens dat linkse milieugekkies écht prima bereid zijn om het hele land in armoede te storten om 'klimaatverandering' te bestrijden. Dit terwijl het klimaat altijd verandert en het bewijs dat de mens er significant invloed op heeft minimaal is. Of, beter gezegd: niet-bestaand is.

Het is gewoon eng wat deze mensen willen doen om hun waanbeelden te bekostigen. Zij gaan gebukt onder een messiascomplex -- 'we gaan allemaal ten onder tenzij ik iets doe!' -- maar in plaats van zelf lekker aan het kruis te hangen willen ze óns eraan nagelen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties