snapshot4

BAM! Robert Jensen pakt politici én ultralinkse NPO aan: 'De kiezer wil dat je de publieken negeert!'

Geen categoriejan 31 2019, 15:00
"Kijk naar de verkiezingsuitslag."
Robert Jensen was gisteren even heerlijk bezig op Twitter, waar hij overigens ook meer dan 19.000 volgers heeft. De talkshowpresentator haalde namelijk op geweldige wijze uit naar politici én naar de NPO. Hoe? Nou, door zich boos te maken over quasi-rechtse politici die denken dat ze een wit voetje moeten halen bij het linkse journaille van de publieken. Volgens Jensen is het belachelijk om dat te willen: de kiezer zit er in ieder geval niet op te wachten.
https://twitter.com/robertjensen/status/1090632222074433537
"Ik wist het natuurlijk al," schrijft Jensen, "maar zie weer zo duidelijk dat politici ZOVEEL waarde hechten aan acceptatie van de oude linkse NPO en haar linkse BN'ers. Deprimerend dom. Kijk naar de verkiezingsuitslag!!! De kiezer wil juist dat je ze negeert!!"
Natuurlijk klopt dat volkomen. De kiezer heeft al heel lang niets meer met de NPO. Nou ja, de centristische en rechtse kiezer niet, tenminste. Die paar linkse kiezers zullen de goedkeuring van de VARA-kruisvaarders nog altijd belangrijk vinden, maar voor de rest van het land doen die linkse nepjournalisten er niet alleen niet toe... ze vinden hen zelfs afschuwelijk. Een politicus die "geaccepteerd" wordt door de socialistische NPO-bende wordt gewantrouwd door de kiezer.Niet zo gek, natuurlijk, aangezien je die acceptatie alleen krijgt als nominaal rechtse politicus als je keurig netjes doet wat links eist. Wat betekent: multikul, open grenzen, eurofilie, klimaatgekte.
Het moet voor Jensen extra irritant zijn aangezien een flink aantal van die politici niet bij hém willen aanschuiven, ongetwijfeld uit angst voor "controverse." Knettergek: de kijker smult van Jensens programma en zal rechtse politici die deze show bezoeken juist belonen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten