Misselijkmakende video: duizenden leerlingen eisen 'actie tegen klimaatverandering' in Luik

Geen categoriejan 31 2019, 17:00
Dit doet mij bijna in huilen uitbarsten.
Greenpeace is door het dolle heen. In Luik zijn namelijk duizenden leerlingen en studenten de straat op gegaan om te demonstreren vóór 'actie tegen klimaatverandering.' De leerlingen eisen dat er iets gebeurt, en snel ook. Blaas de economie maar op, we moeten de wereld redden! Ofzo.
De radicaal-linkse organisatie noemt dat "stunning," oftewel "adembenemend":
https://twitter.com/GreenpeaceEU/status/1090938878758920192
Natuurlijk is daar helemaal niets adembenemends of verrassends aan. Dit is het logische gevolg van jaren van indoctrinatie door linkse radicalen op school. Ieder kind op een publieke school krijgt vanaf dag één te horen dat we er binnenkort allemaal aangaan tenzij die smerige kapitalisten nou eindelijk het milieu eens gaan beschermen. Je reinste flauwekul, natuurlijk -- het bewijs dat de mens significant invloed heeft op het klimaat is minimaal -- maar ja, dat weten die arme leerlingen niet. Die zijn zo bang gemaakt door hun 'docenten' dat ze ervan overtuigd zijn dat er iets moet gebeuren. En wel meteen.
Ik word hier echt -- letterlijk -- kotsmisselijk van. Het is gewoon zielig dat kinderen en jongvolwassenen op deze manier misbruikt worden door radicaal-links. Hun hersenen zijn nog niet helemaal volgroeid; ze kunnen nog niet écht redelijk zijn en diep nadenken. Ze worden nog altijd geregeerd door de emotie. Extreemlinkse 'docenten' weten dat en gebruiken het om ze helemaal gek te maken met angst.
Triest. Je zou je kinderen er bijna door van school halen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten