jetjefestival

Knetter! Rob Jetten wil kinderen die met "huiselijk geweld te maken hebben" 's avonds lekker naar huis sturen

Geen categoriemrt 19 2020, 8:00
Tijdens het debat in de Tweede Kamer over het coronavirus op woensdag liet D66-leider Rob Jetten zich weer eens van zijn meest idiote kant zien. De zogenaamde democraat vroeg het kabinet namelijk om voor opvang te zorgen voor "kwetsbare kinderen" die nu meer thuiszitten dan ze zouden willen.
"Wij krijgen zojuist samen een hartenkreet van Veilig Thuis," aldus Jetten. "Dat is de organisatie die duizenden kwetsbare kinderen bijstaat die thuis niet in een hele fijne omgeving zitten, en die door de schoolsluiting meer thuis zijn dan ze zouden willen zijn. De hartenkreet van Veilig Thuis is kan het kabinet kijken of ook deze kwetsbare kinderen de opvang in schoolgebouwen toegankelijk kan worden gemaakt?"
Kwetsbare kinderen. Hmm. Wat bedoelt hij daar precies mee?
Nou, op Twitter voegt hij toe dat "sommige kinderen te maken [hebben] met huiselijk geweld. Vreselijk."
Met andere woorden, het gaat om kinderen die mishandeld worden of om kinderen die zien dat de ene ouder de andere ouder af en toe lekker in elkaar mept.
En wat is Jettens oplossing voor deze arme kids? Hij wil ze overdag opvangen in scholen om ze daarna, in de avond, lekker naar hun agressieve vader en/of moeder te sturen.
Knetter! Deze kinderen moeten per direct uit huis worden geplaatst. Een ouder die geweld gebruikt -- tegen het kind of tegen een andere ouder -- heeft het recht op ouderschap verloren.
Maar Rob wil ze overdag opvangen... en ze daarna lekker naar huis sturen. Want daarmee los je het probleem voor ze op.
Die man is echt niet goed bij zijn bakkes.
Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 169 DDS-lezers gingen u al voor!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten