Knettergeschifte Angelina Jolie en Brad Pitt laten hun dochter 'transgenderen' in een jongen

Geen categorieaug 16 2017, 10:00
Toen de kleine Shiloh drie jaar oud was zei Jolie: "Ze wil graag een jongen zijn." Nu zorgen ze ervoor dat ze dat inderdaad wordt. Nou ja, soortemet dan, want een meisje kan natuurlijk nooit écht een jongetje worden.
Als je wilt weten hoe knettergestoord links Hollywood is, nou, zoek niet verder:

Ze is pas elf, maar nu al lijkt SHILOH, de dochter van ANGELINA JOLIE en BRAD PITT, te zijn begonnen met haar geslachtsverandering. Het meisje dat als tweejarige al geen roze jurkjes meer aan wilde, is begonnen met haar hormonenbehandeling.

De vader en moeder van Brad Pitt, Jolie's echtgenoot, proberen deze 'behandeling' tegen te gaan, maar hebben er daarmee alleen maar voor gezorgd dat Jolie en Pitt, die uit elkaar gegroeid waren, juist weer nader tot elkaar zijn gekomen. Beide Hollywoodsterren zijn blijkbaar zo bezopen dat ze werkelijk denken dat ze hun dochter een dienst doen door haar te laten transgenderen.
Acht jaar geleden zei Pitt dat Shiloh wilde "dat we haar John noemen, anders reageert ze ook niet." Leuk hoor, maar ze was drie jaar oud. Kinderen bedenken wel vaker knotsgekke dingen. Als ouder is het je plicht om daar doorheen te prikken en je kind te leren wat wel en wat niet normaal en acceptabel is.
Nou ja, dat was zo. Hypermoderne ouders denken blijkbaar dat hun kinderen alles beter weten, en dat elke wens die ze een keer geuit hebben -- hoe onderontwikkeld ze ook zijn -- serieus genomen moet worden.
Dit soort gestoord gedrag mag niet geaccepteerd worden. Het is namelijk gewoon kindermishandeling. Er is niet zoiets als "in het verkeerde lichaam geboren worden" (lees deze uitleg van een kinderarts maar even). Door toe te geven aan dit soort grillen help je je kind niet, je bezorgt hem of haar juist levenslang problemen.
Zet Jolie en Pitt wat Shiloh betreft dus maar gewoon uit de ouderlijke macht. Dit arme kind moet beschermd worden. Ja, ook tegen haar eigen knettergekke ouders.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten