Het Grote JFVD Braadfestijn was een groot succes

Geen categorieaug 16 2017, 9:00
De JFVD en de FVD hebben het prima naar hun zin in de zomer.
Het zoveelste bewijs dat Thierry Baudet en Theo Hiddema beter begrijpen dan wie ook in de politiek hoe je tegenwoordig een levendige, energie partij en beweging opbouwt... en gaande houdt:
Het lijkt zo simpel, zo'n braadfestijn, maar dat is het natuurlijk niet. Er moet voor gezorgd worden dat de heren goed beveiligd worden, dat de mensen die langskomen inderdaad zielsverwanten zijn, en -- oh ja -- Hiddema en Baudet moeten er ook nog eens de tijd voor nemen terwijl ze allebei hoogstwaarschijnlijk hartstikke moe zijn. Want, vergis je niet, de energie die zij aan de dag leggen om het FVD-evangelie te verspreiden is ongelooflijk indrukwekkend.
De leden van het partijkartel kunnen hier het één en ander van leren. Geen enkele leider van een politieke partij is zo "approachable" als Baudet. Hij wil duidelijk met iedereen praten die FVD een warm hart toedraagt. Ja, ook als hij er zelf eigenlijk doorheen zit en stiekem van een mooi wit strand onder een helderblauwe lucht droomt.
Het mooiste van dit alles? Het bewijst ook meteen dat de rechtse kiezer gelijk had om Baudet en Hiddema de Kamer in te sturen. Andere, ook nieuwe!, partijen hadden dit soort energie en activiteiten echt niet kunnen ontwikkelen. Deze twee rechtse parlementariërs wél... en daarmee geven ze zichzelf de mogelijkheid om Forum voor Democratie in de loop van de jaren om te bouwen in een machtspartij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten