Trump zegt terecht dat het geweld van twee kanten kwam, maar linkse media worden he-le-maal gek

Geen categorieaug 16 2017, 8:00
Donald Trump liet gisteren weten dat het geweld in Charlottesville en andere plaatsen "van twee kanten kwam."
Dat klopt natuurlijk honderd procent. Zielige ANTIFA-demonstranten gebruikten geweld -- in illegale demonstraties! -- in verschillende steden. Daarbij vertelden ze blanke Amerikanen dat ze "op moesten rotten, terug naar Europa," sloegen ze journalisten letterlijk het ziekenhuis in, vielen ze de politie voor de goede orde ook maar even aan, oh ja, en vielen ze alt-rechtse demonstranten aan met honkbalknuppels.
https://twitter.com/CBS6/status/896947790189907969?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.dagelijksestandaard.nl%2F2017%2F08%2Fknettergek-antifa-tuig-tegen-blanke-amerikanen-ga-terug-naar-europa%2F
Het is dus geheel terecht dat Trump daar iets van zegt -- en niet alleen maar iets zegt over de terroristische aanslag van een neo-nazi-gek. Ja, die aanslag was vreselijk, maar als je het over geweld hebt moet je ook vermelden dat ANTIFA óók gewelddadig is. Het is dus prima dat Trump dat gedaan heeft.
Helaas denkt links Amerika daar heel anders over. Voor links is rechts geweld namelijk weliswaar fout, maar is links geweld eigenlijk helemaal geen probleem. Zoiets moet je gewoon onder het tapijt vegen en er vooral niet over praten. Want links beschermt links. Altijd.
Ik heb er geen enkel probleem mee dat Trump daar niet aan meedoet en de linkse, gewelddadige meute van ANTIFA publiekelijk aan de schandpaal nagelt. Meer van zulks graag!
UPDATE 8 december 2017: In een vorige versie van dit artikel werd een tweet gebruikt die afkomstig bleek te zijn uit een Russische trollenfabriek. We hebben deze verwijderd en bieden onze excuses aan voor mogelijke verkeerde informatie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten