Trump zegt terecht dat het geweld van twee kanten kwam, maar linkse media worden he-le-maal gek

Trump zegt terecht dat het geweld van twee kanten kwam, maar linkse media worden he-le-maal gek

Donald Trump liet gisteren weten dat het geweld in Charlottesville en andere plaatsen "van twee kanten kwam."

Dat klopt natuurlijk honderd procent. Zielige ANTIFA-demonstranten gebruikten geweld -- in illegale demonstraties! -- in verschillende steden. Daarbij vertelden ze blanke Amerikanen dat ze "op moesten rotten, terug naar Europa," sloegen ze journalisten letterlijk het ziekenhuis in, vielen ze de politie voor de goede orde ook maar even aan, oh ja, en vielen ze alt-rechtse demonstranten aan met honkbalknuppels.

?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.dagelijksestandaard.nl%2F2017%2F08%2Fknettergek-antifa-tuig-tegen-blanke-amerikanen-ga-terug-naar-europa%2F

Het is dus geheel terecht dat Trump daar iets van zegt -- en niet alleen maar iets zegt over de terroristische aanslag van een neo-nazi-gek. Ja, die aanslag was vreselijk, maar als je het over geweld hebt moet je ook vermelden dat ANTIFA óók gewelddadig is. Het is dus prima dat Trump dat gedaan heeft.

Helaas denkt links Amerika daar heel anders over. Voor links is rechts geweld namelijk weliswaar fout, maar is links geweld eigenlijk helemaal geen probleem. Zoiets moet je gewoon onder het tapijt vegen en er vooral niet over praten. Want links beschermt links. Altijd.

Ik heb er geen enkel probleem mee dat Trump daar niet aan meedoet en de linkse, gewelddadige meute van ANTIFA publiekelijk aan de schandpaal nagelt. Meer van zulks graag!

UPDATE 8 december 2017: In een vorige versie van dit artikel werd een tweet gebruikt die afkomstig bleek te zijn uit een Russische trollenfabriek. We hebben deze verwijderd en bieden onze excuses aan voor mogelijke verkeerde informatie.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer