Knettergek ANTIFA-tuig tegen blanke Amerikanen: “Ga terug naar Europa!”

Het grappigste? De ANTIFA-hooligans zijn zelf ook blank. 

Als je wilt weten hoe geschift, hatelijk én oliedom de ANTIFA-beweging is, nou, dan hoef je alleen deze korte video maar even te kijken:

https://twitter.com/Breaking911/status/896862361650376704

Daar zie je Amerikaanse ANTIFA-gekken die een Amerikaanse vlag in de brand steken en een spandoek bij zich hebben waarop staat “Go back to Europe.” Oftewel, “ga terug naar Europa.” Dat is gericht aan blanke supporters van president Donald Trump. Die moeten wat ANTIFA betreft maar oprotten naar het continent waar hun voorouders vandaan zijn gekomen.

Maar wacht eens even. Hoewel de meeste ANTIFA-mopjes maskers dragen zie je wel degelijk dat deze gekken zelf ook blank zijn.

https://twitter.com/realbuntyking/status/896869114643435521

Oh ja, en ANTIFA-demonstranten in Amerika pakken die ‘kutjournalisten’ ook maar even aan:

https://twitter.com/Breaking911/status/896951529143492608

En nee, dit is bepaalt niet de eerste keer dat ANTIFA zich gedraagt en zelfs geweld gebruikt:

https://twitter.com/JackPosobiec/status/896958295553998848

Heel gek, maar op de één of andere manier horen we het mediakartel hier bijna nooit over. Hoe zou dat nou toch komen he? Je zou  bijna denken dat links rechts geweld weliswaar afkeurt, maar extreem-links geweld snel met de mantel der liefde bedekt.

UPDATE 8 december 2017: In een vorige versie van dit artikel werd een tweet gebruikt die afkomstig bleek te zijn uit een Russische trollenfabriek. We hebben deze verwijderd en bieden onze excuses aan voor mogelijke verkeerde informatie.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. cvandenheuvel3

  allemaal betaald door Soros, de duivel himself, of in ieder geval zijn slippendrager! als we daar toch eens van af konden komen, als die toch eens lekker op zijn gemakkie crepeerde, dan kwam er een hoop goed in de wereld.. in Zuid Afrika, Nieuw Zeeland, Australië, Amerika en Europa, overal waar veel blanken wonen of de meerderheid vormen, is hij bezig met het destabiliseren van de samenleving. the motherfucker.. verdiende zijn eerste geld aan samenwerking met de SS en gestapo en mag ons nu overweldigen met zijn talloze gesponsorde diversiteitsclubjes, die gewoon neerkomen op het vleugellam maken van onze maatschappij!

 2. van Urk

  Hetzelfde wat radicale moslims riepen in het Britse stadje Luton dat Britse burgers maar terug moeten naar hun eigen land.

 3. HaZ

  Zouden ze op links nog wel een compleet overzicht hebben, waar ze allemaal tegen zijn?
  En nog wel het besef hebben dat er ook nog gewerkt moet worden om al die hobby’s
  te onderhouden ? Of zullen we maar gelijk de vrijstaat “Venezuela” hier importeren…..

  1. Ni28

   Mooie beschrijving van de huidige gang van zaken in West Europa. Toepasselijk voor onze huistrollen. Opiniez is een verademing in de politiek correcte Nederland en Europa.

 4. Ni28

  Ja, extreemlinks is zo anders dan extreemrechts. Beter. Zij roepen totaal andere dingen maar in het slaan zijn zij aan elkaar gelijk. Daarom zei Trump dat alle geweld ongewenst was. Alleen is dat voor de linkse koppen onbegrijpelijk want hun geweld is toch goed geweld? En zij verafschuwen hun eigen kleur. Zij zouden liefst niet blank zijn terwijl hun zwarte medemens niets anders dan wit wilt zijn. Gekke wereld! En het houdt nooit op!

 5. Ritter

  Onder Obama is deze linkse terreur enorm toegenomen. Op straat en ook op scholen, universiteiten en dat soort gelegenheden. Daar word door dit soort linkse actiegroepen censuur uitgeoefend.

  Obama heeft altijd geweigerd het linkse geweld van ANTIFA en Black lives Matters te veroordelen. Obama en zijn vriendjes in de media staan immers aan de kant van de z.g SJW.

  Daardoor hebben deze (extreem) linkse actie groepen hun invloed sterk kunnen uitbreiden. En ze hebben de steun van de “mainstream” media die vaak dezelfde agenda heeft als deze actiegroepen.

  ‘Anti-Fascists’ Set American Flag on Fire in Seattle Clashes
  http://www.breitbart.com/big-government/2017/08/13/antifa-seattle-american-flag/

  1. K.Dopper

   Hoeveel doden zijn er al gevallen door deze ‘linkse terreur’ ? En hoeveel doden door toedoen van extreem-rechts?

 6. Kees

  Hetzelfde fascistische tuig als hier, niemand mag een andere mening hebben die afwijkt van die van hen, heb je die toch dat wordt je geconfronteerd met geweld. Ik zie eigenlijk weinig verschil tussen de beide groepen betogers, allemaal tuig. En die dode had helemaal niet gehoeven, maar het zal, vrees ik, de laatste niet zijn.

 7. K.Dopper

  . Het terrorismedebat in Amerika gaat vrijwel alleen nog over moslimextremisme, terwijl dat zeldzaam is in de VS. Volgens een onderzoek van het Combating Terrorism Center van het Amerikaanse leger zijn in de tien jaar na ‘9/11’ 254 mensen omgekomen bij 337 extreem-rechts gemotiveerde aanvallen. Islamitisch geïnspireerde aanslagen op Amerikaans grondgebied eisten volgens onderzoek van Duke University tussen 2002 en 2014 vijftig doden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.