Kunnen al die linkse 'parlementariërs' alsjeblieft ophouden over "MeToo"?

Geen categorieokt 06 2018, 16:00
"We" hebben veel bereikt, zeggen "ze." We? Over wie hebben ze het in vredesnaam.
Hier word ik dus zo moe van he:
https://twitter.com/EenVandaag/status/1048548682310795264
Beste Kirsten, over wie heb je het? Welke "we" refereer je aan? Als PvdA'er heb je werkelijk niets gedaan om de discussie over seksueel misbruik aan te kaarten. Die discussie is ontstaan in Hollywood, en heeft zich vervolgens verspreid in andere lagen en landen... behalve in de politiek. Want: hoewel we allemaal weten dat er in de politiek ook flink wat misbruikt wordt is er nog geen enkele politica opgestaan om een partijlid van seksueel wangedrag te beschuldigen.
Waarom niet? Omdat het toch niet gebeurt? Natuurlijk niet. De reden is simpel: omdat de politieke dames bang zijn dat het delen van dit soort verhalen hun carriere schaadt.
https://twitter.com/EenVandaag/status/1048510119531700224
Waarom is het toch dat vrouwelijke Kamerleden opeens de eer opeisen voor die hele MeToo-controverse? Ze hebben werkelijk niets gedaan om het 'debat' over 'seksueel misbruik en seksuele intimidatie' ook maar een beetje aan te kaarten. Als er érgens nog altijd een omerta heerst dan is het in de politiek.
Laat ze zich eerst maar eens uitspreken over de gang van zaken in de politiek. Misschien dat we ze daarna iets van serieus nemen als het over MeToo gaat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten