Filmpje! FVD verklaart rampzalig 'klimaatbeleid' kabinet de oorlog

Geen categorieokt 06 2018, 17:00
Alleen dit is al waarom FVD van toegevoegde waarde is voor de politiek.
Het is tegenwoordig heel populair om handenwringend te kijken naar Forum voor Democratie. De partij zou te conservatief zijn of juist te radicaal. Niet iedereen van die partij is even verlicht. Ofzo. En ga maar verder.
Nou, dat valt allemaal nogal mee. FVD is geen tweede PVV. En gelukkig maar. Want die partij is totaal fascistisch geworden met idiote wetsvoorstellen als het invoeren van gevangenisstraffen voor het besturen van een moskee. Goddank dat er een alternatief is voor eurosceptische, realistische kiezers.
Hoe dan ook, FVD als alternatief voor de VVD en de PVV is niet de enige reden om die partij een warm hart toe te dragen. Er is nóg een reden: als één van de weinige Nederlandse partijen heeft FVD niets met het klimaatevangelie en heeft de partij zelfs de moed om de idiotie van klimaatactivisten met argumenten naar de prullenbak te verwijzen. Zie de meest recente video die FVD online heeft gezet:
Hier word ik écht heel blij van. Nederlanders krijgen bijna nooit te horen wat de kosten van de klimaatgekte zijn en wat de minimale 'impact' van 'klimaatbeleid' is. Dankzij FVD krijgen ze die informatie nu wél. Ja, dat werd ook weleens tijd, maar in het huidige politieke klimaat (haha!) is er moed voor nodig om kiezers met die feiten en informatie te confronteren.
https://twitter.com/thierrybaudet/status/1048556590880739334
Hulde dus voor FVD.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten