Kutmarokkanen in actie: 3 auto's in de fik gestoken in 'probleemwijk' Ede

Kutmarokkanen in actie: 3 auto's in de fik gestoken in 'probleemwijk' Ede

Marokkaanse straatterroristen hebben vannacht drie auto's in de fik gestoken. Ook vielen ze politieagenten aan.

De hooligans, die door onze politiekcorrecte MSM steevast "jongeren" worden genoemd, zijn er niet blij mee dat een lokaal Marokkaanse theehuis gesloten is. Die wordt gesloopt zodat er nieuwbouw neergezet kan worden.

En dus doen deze kutMarokkanen wat in hun cultuur blijkbaar volstrekt normaal is: een hele buurt in de fik zetten. Want joh, die auto's zijn toch maar toe van die blanke kaaskoppen. Boeien dus!

Sterker nog, dat feit geeft ze ongetwijfeld nog meer passie en energie. Als deze derde generatie immigranten iets en iemand haten dan is het namelijk wel de blanke, niet-islamitische Nederlander.

Er moet wettelijk echt het één en ander veranderen zodat dit soort tuig uitgezet kan worden als ze zich misdragen. Deze jongens hebben stuk voor stuk een dubbel paspoort. Heel goed, gooi ze er maar uit en laat ze maar lekker in Marokko wonen. Op de één of andere manier denk ik niet dat ze zich daar net zo zullen misdragen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer